PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
....Tarımsal Arazilerin Mülkiyet Devrine ilişkin Yönetmelik....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="DeHLiZ" data-source="post: 910268" data-attributes="member: 47215"><p><strong>Ynt: ....Tarımsal Arazilerin Mülkiyet Devrine ilişkin Yönetmelik....</strong></p><p></p><p></p><p>Yılmaz sıkıntı şu ki 300 dekar fiyatına 20 dekar yerler. Yoksa 300 dekar yeri almayı ben de isterim. Zaten en mantıklısı o, diğer türlü yem için icarla uğraş, bir tarla Anya ' da diğeri Konya ' da. Ben ilk tarla araştırmaya başladığımda 200 dekardan aşağı yer bakmıyorum. 3 yıl önce dekarı 1500 TL olan yerler şimdi baktım 10 bin diyor. Ha bir yer var 100 dekar 3500 dedi dekarı. Şimdilik anca onu almak için plan yaptım, o da seninle konuştuğumuz olay için. Ama o da köye bayağı uzak. Ama bana öyle ya da böyle köy içinde 250 m2 bile olsa bir yer lazım olacak ev ve traktör için. Yani Nereden baksan 500 bin TL lazım bana. Neyse konuyu kirletmeyeyim. Kredi alıp başka iş kurmak için çiftlik kuranlar yüzünden aldı başını gitti fiyatlar. O kadar derme çatma çiftlik var ki satılık şaşarsınız. Adam proje ile almış krediyi, başka işte harcamış. </p><p></p><p>Bir de hep : geleceğe yatırım bilmem ne diye ilanlar. Arkadaşın teyze oğlu var Hayrabolu ' da, buğdayla ayçiçek ekiyor. Geçen konuştuk, 'yer alacağım alamıyorum, kendi tarla komşum yatırımlık burası deyip bir dünya para istedi' dedi. Yani herkes kolay yoldan zengin olma derdinde. Şu emlak krizi patlasın da göreyim şu yatırımcıları!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="DeHLiZ, post: 910268, member: 47215"] [b]Ynt: ....Tarımsal Arazilerin Mülkiyet Devrine ilişkin Yönetmelik....[/b] Yılmaz sıkıntı şu ki 300 dekar fiyatına 20 dekar yerler. Yoksa 300 dekar yeri almayı ben de isterim. Zaten en mantıklısı o, diğer türlü yem için icarla uğraş, bir tarla Anya ' da diğeri Konya ' da. Ben ilk tarla araştırmaya başladığımda 200 dekardan aşağı yer bakmıyorum. 3 yıl önce dekarı 1500 TL olan yerler şimdi baktım 10 bin diyor. Ha bir yer var 100 dekar 3500 dedi dekarı. Şimdilik anca onu almak için plan yaptım, o da seninle konuştuğumuz olay için. Ama o da köye bayağı uzak. Ama bana öyle ya da böyle köy içinde 250 m2 bile olsa bir yer lazım olacak ev ve traktör için. Yani Nereden baksan 500 bin TL lazım bana. Neyse konuyu kirletmeyeyim. Kredi alıp başka iş kurmak için çiftlik kuranlar yüzünden aldı başını gitti fiyatlar. O kadar derme çatma çiftlik var ki satılık şaşarsınız. Adam proje ile almış krediyi, başka işte harcamış. Bir de hep : geleceğe yatırım bilmem ne diye ilanlar. Arkadaşın teyze oğlu var Hayrabolu ' da, buğdayla ayçiçek ekiyor. Geçen konuştuk, 'yer alacağım alamıyorum, kendi tarla komşum yatırımlık burası deyip bir dünya para istedi' dedi. Yani herkes kolay yoldan zengin olma derdinde. Şu emlak krizi patlasın da göreyim şu yatırımcıları! [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
....Tarımsal Arazilerin Mülkiyet Devrine ilişkin Yönetmelik....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt