PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
....Tarımsal Arazilerin Mülkiyet Devrine ilişkin Yönetmelik....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YUSUFTUYLUOGLU" data-source="post: 911799" data-attributes="member: 26155"><p><strong>Ynt: ....Tarımsal Arazilerin Mülkiyet Devrine ilişkin Yönetmelik....</strong></p><p></p><p>30 tarlaya..</p><p>1.pulluk</p><p>2.ciftleme</p><p>3.tırmık</p><p>4mibzerle ekim</p><p>5.sulama </p><p>6.sulama.</p><p>7.hasat.biçim</p><p>8.ot toplama</p><p>9.balyalama</p><p>10.balya taşıma 5 ' er sefer</p><p></p><p>tarlalar yaklaşık 3 km (ortalama)</p><p>30 tarlax10 kez gidiş geliş=300 sefer..</p><p>herbir sefer 3 km ' de 500 ml. mazot yaksam gidiş geliş 1 lt.</p><p>buda eder sadece yol yakıtı 300 lt .</p><p>300 lt mazotx3.5 tl= 1050 tl </p><p>artı amortisman gideride 1000 tl desek..</p><p>etti 2000 tl.</p><p>birde bunjn en önemli gideri zaman..</p><p>bu zaman kaybı bana son birkaç tarlanın otunu biçmede geciktiriyor ve ot değer kaybediyor.</p><p>ben bhnada en az 2000 tl zahiyat yazarım etti. 4000 tl.</p><p>30 yıl bu işi yapacak olsam ..</p><p>30x4000= 120.000 tl eder...</p><p>şimdi hesap sırası sizde...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YUSUFTUYLUOGLU, post: 911799, member: 26155"] [b]Ynt: ....Tarımsal Arazilerin Mülkiyet Devrine ilişkin Yönetmelik....[/b] 30 tarlaya.. 1.pulluk 2.ciftleme 3.tırmık 4mibzerle ekim 5.sulama 6.sulama. 7.hasat.biçim 8.ot toplama 9.balyalama 10.balya taşıma 5 ' er sefer tarlalar yaklaşık 3 km (ortalama) 30 tarlax10 kez gidiş geliş=300 sefer.. herbir sefer 3 km ' de 500 ml. mazot yaksam gidiş geliş 1 lt. buda eder sadece yol yakıtı 300 lt . 300 lt mazotx3.5 tl= 1050 tl artı amortisman gideride 1000 tl desek.. etti 2000 tl. birde bunjn en önemli gideri zaman.. bu zaman kaybı bana son birkaç tarlanın otunu biçmede geciktiriyor ve ot değer kaybediyor. ben bhnada en az 2000 tl zahiyat yazarım etti. 4000 tl. 30 yıl bu işi yapacak olsam .. 30x4000= 120.000 tl eder... şimdi hesap sırası sizde... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
....Tarımsal Arazilerin Mülkiyet Devrine ilişkin Yönetmelik....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt