PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Tarımsal Danışmanlık Desteği - ÜLKE GENELİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="tammer" data-source="post: 901033" data-attributes="member: 51995"><p><strong>Ynt: Tarımsal Danışmanlık Desteği - ÜLKE GENELİ</strong></p><p></p><p>bu danışmanlar 2 sene önce bana geldiler ziraat odasından listeyi almışlar ellerine kimin ne kadar tarlası var ona göre adama yanaşıyorlar.abi biz sana danışman olcaz parayı devlet veriyo sen bişey vermiycen diye anlatıyo. ama sürekli paradan bahsediyo tohum gübre toprak dan hiç dem vermiyo tabiri caizse entel genç bi mühendis ben bunu yoklamak için bikaç ilaç sordum bizim mühendis demez mi abi sen daha iyi bilirsin ama ben bi sağa sola sorup yarın sana haber verim ve sözleşmeyi getirim deyince hadi kardeşim ALLAH çarşına pazar versin deyip sepetledim.zaten sözleşme imzalayanlarda mühendisi bi daha pek görmemişler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tammer, post: 901033, member: 51995"] [b]Ynt: Tarımsal Danışmanlık Desteği - ÜLKE GENELİ[/b] bu danışmanlar 2 sene önce bana geldiler ziraat odasından listeyi almışlar ellerine kimin ne kadar tarlası var ona göre adama yanaşıyorlar.abi biz sana danışman olcaz parayı devlet veriyo sen bişey vermiycen diye anlatıyo. ama sürekli paradan bahsediyo tohum gübre toprak dan hiç dem vermiyo tabiri caizse entel genç bi mühendis ben bunu yoklamak için bikaç ilaç sordum bizim mühendis demez mi abi sen daha iyi bilirsin ama ben bi sağa sola sorup yarın sana haber verim ve sözleşmeyi getirim deyince hadi kardeşim ALLAH çarşına pazar versin deyip sepetledim.zaten sözleşme imzalayanlarda mühendisi bi daha pek görmemişler. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Tarımsal Danışmanlık Desteği - ÜLKE GENELİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt