PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Tarımsal Destekler 2014 Açıklandı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sebazios" data-source="post: 836675" data-attributes="member: 21067"><p><strong>Ynt: Tarımsal Destekler 2014 Açıklandı</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>İşte ben de aynı şeyi diyorum Fehim Abi. </p><p></p><p>Desteklemeler üretimi artırmak, teşvik etmek için dağıtılması gerekiyor ama sen o hazine yerinden üretim yapmana rağmen destek alamıyorsun. Haksızlık bu. </p><p></p><p>Biliyorsun devlet 2012 saman krizinden sonra yem bitkilerine olan desteğini artırdı. Yem bitkisi üretene, hele çok yıllık yonca, suni çayır gibi bitkilere çok çok güzel destek veriyor. </p><p></p><p>Biz geçen yıl bir askeri kışlanın ot ihalesini aldık. İçerisinde normal koşullarda değerlendirilemeyen çayırları biçip, kurulup paketledik ve adalar dahil tüm Matmaraya çayır otu verdik. Ayrıca bölgemizde bulunan birçok dikili (cevizlik, zeytinlik gibi) alanda da çalışarak bu arazilerdeki otları değerlendirerek hayvancılığa katma değer kazandırdık. </p><p></p><p>Yani değil Şarköy, Trakya ' da en çok ot üreten birkaç üreticiden biriydik. </p><p></p><p>Gel gelelim bu üretimden ne 1 kuruş mazot desteği, ne ürün desteği, ne de herhangi bir taşvik gördük.</p><p></p><p>Bu nasıl adalet? Üretmekse, üretiyoruz ama gören yok.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sebazios, post: 836675, member: 21067"] [b]Ynt: Tarımsal Destekler 2014 Açıklandı[/b] İşte ben de aynı şeyi diyorum Fehim Abi. Desteklemeler üretimi artırmak, teşvik etmek için dağıtılması gerekiyor ama sen o hazine yerinden üretim yapmana rağmen destek alamıyorsun. Haksızlık bu. Biliyorsun devlet 2012 saman krizinden sonra yem bitkilerine olan desteğini artırdı. Yem bitkisi üretene, hele çok yıllık yonca, suni çayır gibi bitkilere çok çok güzel destek veriyor. Biz geçen yıl bir askeri kışlanın ot ihalesini aldık. İçerisinde normal koşullarda değerlendirilemeyen çayırları biçip, kurulup paketledik ve adalar dahil tüm Matmaraya çayır otu verdik. Ayrıca bölgemizde bulunan birçok dikili (cevizlik, zeytinlik gibi) alanda da çalışarak bu arazilerdeki otları değerlendirerek hayvancılığa katma değer kazandırdık. Yani değil Şarköy, Trakya ' da en çok ot üreten birkaç üreticiden biriydik. Gel gelelim bu üretimden ne 1 kuruş mazot desteği, ne ürün desteği, ne de herhangi bir taşvik gördük. Bu nasıl adalet? Üretmekse, üretiyoruz ama gören yok. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Tarımsal Destekler 2014 Açıklandı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt