PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Diğer
Tarımsal Faaliyetlerde Astrolojinin Etkileri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Buğra Yıldırım" data-source="post: 838534" data-attributes="member: 53256"><p><strong>Ynt: Tarımsal Faaliyetlerde Astrolojinin Etkileri</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Abi estağfurullah, yargılama haddimize değiliz, maksat fikir paylaşımı. zaten pek yalnız değilsin, bildiğim kadarıyla astrolojiyi bilim olarak kabul eden tek Türk Üniversitesi Yeditepe Ünv.</p><p></p><p></p><p>Abi belki de isim karmaşası oldu. Biz aya bakıp iş yapmak diyoruz, teknik adı astrolojik takvim. </p><p></p><p>Ağaç kesiminde yeni ay değil, eski ay tercih edilir diye okudum. Yeni ay döneminde ahşaba zarar veren bakteri vs güçsüz ağaçlarda ürerlermiş, o yüzden bu zamanda kesilen ağaç uzun ömürlü olmazmış. Benim aradığım da böyle ipucu bilgileri.</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>Abi Astroloji bilim mi sorusu hala akademik gündem maddelerinden, belki de ben yanlış kelimeyi kullandım. Başlıkta Astronomi demeliydim?</p><p></p><p>Ama astroloji dememin sebebi, astronomiden gelen bilgilerin dünya varlıkları üzerine etkilerini incelediğini düşünmem.</p><p></p><p>Astroloji; fallar ve günlük burç yorumlarıyla değersizleştirilmiş bir bilim diye düşünüyorum... Ki İslamda burçlardan, gökyüzü olaylarının insanlar ve dünya üzerindeki etkisinden bahsedilmiş.</p><p></p><p>Sizin astronomiden faydalanma şekliniz nedir?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Buğra Yıldırım, post: 838534, member: 53256"] [b]Ynt: Tarımsal Faaliyetlerde Astrolojinin Etkileri[/b] Abi estağfurullah, yargılama haddimize değiliz, maksat fikir paylaşımı. zaten pek yalnız değilsin, bildiğim kadarıyla astrolojiyi bilim olarak kabul eden tek Türk Üniversitesi Yeditepe Ünv. Abi belki de isim karmaşası oldu. Biz aya bakıp iş yapmak diyoruz, teknik adı astrolojik takvim. Ağaç kesiminde yeni ay değil, eski ay tercih edilir diye okudum. Yeni ay döneminde ahşaba zarar veren bakteri vs güçsüz ağaçlarda ürerlermiş, o yüzden bu zamanda kesilen ağaç uzun ömürlü olmazmış. Benim aradığım da böyle ipucu bilgileri. Abi Astroloji bilim mi sorusu hala akademik gündem maddelerinden, belki de ben yanlış kelimeyi kullandım. Başlıkta Astronomi demeliydim? Ama astroloji dememin sebebi, astronomiden gelen bilgilerin dünya varlıkları üzerine etkilerini incelediğini düşünmem. Astroloji; fallar ve günlük burç yorumlarıyla değersizleştirilmiş bir bilim diye düşünüyorum... Ki İslamda burçlardan, gökyüzü olaylarının insanlar ve dünya üzerindeki etkisinden bahsedilmiş. Sizin astronomiden faydalanma şekliniz nedir? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Diğer
Tarımsal Faaliyetlerde Astrolojinin Etkileri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt