PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
TARIMSAL İŞLETMECİLİKTE ''MALİ DİSİPLİN'' DEYİNCE AKLINIZA NE GELİYOR?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="pamukçu" data-source="post: 105831" data-attributes="member: 2422"><p><strong>Ynt: TARIMSAL İŞLETMECİLİKTE ''MALİ DİSİPLİN'' DEYİNCE AKLINIZA NE GELİYOR?</strong></p><p></p><p>Nasıl yani? burada neyi sorguluyoruz? Benim uzmanığımı mı? lisans veya yüksek lisans gibi titrleri mi? ben gümrük uzmanlık alanım diyorsam ciddi bir sınav sonucu alınmış bir belgeden bahsediyorum... yıllarca pratikte yapmış olduğum konulardan... Ya siz neden bahsediyorsunuz üstad... olmazlardan, yapılamazlardan... Benim onlarca çiftçi arkadaşım, büyüklerim üniversite mezunu... olmasalar neyi değiştirir? en azından bu sitede yazdığım şeyleri herkesin algılayabileceğine son derece eminim ben...çiftçilik sadece makinalardan, ekipmanlarda ibaret değil bunun bir ekonomik yanı var ve bunuda ciddiye alalım diyorum ben... siz ne diyorsunuz? almayalım mı? plansız, programsız mı devam edelim...kendimizi bir hiç olarak mı kabul edelim? en zayıf noktamız bu zaten... ben herkesi dinlemeye açığım ama sizin davet biçiminiz çok ilginç... ilk etapta hiçbirşey dinlemeden birkaç tez yazabilirim diyorum ben... herşeyi ben bilirim demiyorum... Hiç bir büyüklüğü kenara koymayalım hepsini ele alalım diyorum... sizin veri olarak sunduğunuz herşey doğru, peki benim söylediklerim yanlış mı? Hiç bir kızgınlık, öfke içerin de değilim... sizi kızdıran şey ne olabilir bu konuda onuda anlamış değilim...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="pamukçu, post: 105831, member: 2422"] [b]Ynt: TARIMSAL İŞLETMECİLİKTE ''MALİ DİSİPLİN'' DEYİNCE AKLINIZA NE GELİYOR?[/b] Nasıl yani? burada neyi sorguluyoruz? Benim uzmanığımı mı? lisans veya yüksek lisans gibi titrleri mi? ben gümrük uzmanlık alanım diyorsam ciddi bir sınav sonucu alınmış bir belgeden bahsediyorum... yıllarca pratikte yapmış olduğum konulardan... Ya siz neden bahsediyorsunuz üstad... olmazlardan, yapılamazlardan... Benim onlarca çiftçi arkadaşım, büyüklerim üniversite mezunu... olmasalar neyi değiştirir? en azından bu sitede yazdığım şeyleri herkesin algılayabileceğine son derece eminim ben...çiftçilik sadece makinalardan, ekipmanlarda ibaret değil bunun bir ekonomik yanı var ve bunuda ciddiye alalım diyorum ben... siz ne diyorsunuz? almayalım mı? plansız, programsız mı devam edelim...kendimizi bir hiç olarak mı kabul edelim? en zayıf noktamız bu zaten... ben herkesi dinlemeye açığım ama sizin davet biçiminiz çok ilginç... ilk etapta hiçbirşey dinlemeden birkaç tez yazabilirim diyorum ben... herşeyi ben bilirim demiyorum... Hiç bir büyüklüğü kenara koymayalım hepsini ele alalım diyorum... sizin veri olarak sunduğunuz herşey doğru, peki benim söylediklerim yanlış mı? Hiç bir kızgınlık, öfke içerin de değilim... sizi kızdıran şey ne olabilir bu konuda onuda anlamış değilim... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
TARIMSAL İŞLETMECİLİKTE ''MALİ DİSİPLİN'' DEYİNCE AKLINIZA NE GELİYOR?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt