PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Tarımsal üretim bitebilir!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 418415" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: Tarımsal üretim bitebilir!</strong></p><p></p><p>anıza direkt ekime ben inanmıyorum.küçük alanlarda her yıl yani 3 yıldır denedik olmuyor.kuru tarımda olmuyor.sulu ve yagışlı yerlerde bilmiyorum.</p><p> tarlaların arsındaki AN-tunç_sınır ne deniyorsa yöreden yöreye bunlar kaldırılacak.tarlalar ya kare ya dikdörtgen şeklinde olacak yasa hazırlanıyor galiba.</p><p> ayrcıca agaç dikme olayını ben iki yıl önce tarım baknlıgına yazdım ama yolların kenarlarına dikmeye karar verdiler.</p><p> ben boş tarım yapılmayan arazilerin agaçlandırılmasını özel ormanların teşvik edilmesinide yazmıştım bu talep kısmen oldu.</p><p> tarlaların agaçlandırılması ikindi güneşine çok faydalıdır.verimi düşüren kuraklıgı ön plana çıkaran ikindi güneşidir. aslında fikirlerimiz örtüşüyor ama ne yapalım.......</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 418415, member: 988"] [b]Ynt: Tarımsal üretim bitebilir![/b] anıza direkt ekime ben inanmıyorum.küçük alanlarda her yıl yani 3 yıldır denedik olmuyor.kuru tarımda olmuyor.sulu ve yagışlı yerlerde bilmiyorum. tarlaların arsındaki AN-tunç_sınır ne deniyorsa yöreden yöreye bunlar kaldırılacak.tarlalar ya kare ya dikdörtgen şeklinde olacak yasa hazırlanıyor galiba. ayrcıca agaç dikme olayını ben iki yıl önce tarım baknlıgına yazdım ama yolların kenarlarına dikmeye karar verdiler. ben boş tarım yapılmayan arazilerin agaçlandırılmasını özel ormanların teşvik edilmesinide yazmıştım bu talep kısmen oldu. tarlaların agaçlandırılması ikindi güneşine çok faydalıdır.verimi düşüren kuraklıgı ön plana çıkaran ikindi güneşidir. aslında fikirlerimiz örtüşüyor ama ne yapalım....... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Tarımsal üretim bitebilir!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt