PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Tarımsal Ürünlerde Yeterlilik Derecelerimiz | TÜİK
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
Mesaj
<blockquote data-quote="TrakKulüp Gündem" data-source="post: 1395175" data-attributes="member: 4"><p>TÜİK bugün 2019-2020 yılları arasındaki tarımsal üretimi, ihracatı ve ithalatı göz önüne alarak tarımsal ürünlerde yeterlilik derecemizin yer aldığı tablolar paylaştı.</p><p></p><p>2019-2020 piyasa döneminde <strong>yurt içi üretimin yurt içi talebi karşılama derecesi %87,8</strong> olarak gerçekleşti.</p><p></p><p><strong>Buğdayın yeterlilik derecesi %89,5,</strong> arpanın yeterlilik derecesi %94,8, <strong>mısırın yeterlilik derecesi %75,5,</strong> soyanın yeterlilik derecesi ise %4,7 olarak gerçekleşti.</p><p></p><p>Meyveler ve içecek bitkilerinde en yüksek yeterlilik derecesi <strong>%617,9 ile incir</strong>de gerçekleşti. <strong>Çayın yeterlilik derecesi %95,5 oldu.</strong></p><p></p><p>Sebzelerde en yüksek yeterlilik derecesi<strong> havuçta %117,7 </strong>oldu.</p><p>[ATTACH=full]59668[/ATTACH]</p><p></p><p>[ATTACH=full]59669[/ATTACH]</p><p></p><p>[ATTACH=full]59670[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="TrakKulüp Gündem, post: 1395175, member: 4"] TÜİK bugün 2019-2020 yılları arasındaki tarımsal üretimi, ihracatı ve ithalatı göz önüne alarak tarımsal ürünlerde yeterlilik derecemizin yer aldığı tablolar paylaştı. 2019-2020 piyasa döneminde [B]yurt içi üretimin yurt içi talebi karşılama derecesi %87,8[/B] olarak gerçekleşti. [B]Buğdayın yeterlilik derecesi %89,5,[/B] arpanın yeterlilik derecesi %94,8, [B]mısırın yeterlilik derecesi %75,5,[/B] soyanın yeterlilik derecesi ise %4,7 olarak gerçekleşti. Meyveler ve içecek bitkilerinde en yüksek yeterlilik derecesi [B]%617,9 ile incir[/B]de gerçekleşti. [B]Çayın yeterlilik derecesi %95,5 oldu.[/B] Sebzelerde en yüksek yeterlilik derecesi[B] havuçta %117,7 [/B]oldu. [ATTACH type="full" alt="1616068637883.png"]59668[/ATTACH] [ATTACH type="full" alt="1616068645609.png"]59669[/ATTACH] [ATTACH type="full" alt="1616068654418.png"]59670[/ATTACH] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevapla
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Tarımsal Ürünlerde Yeterlilik Derecelerimiz | TÜİK
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst
Alt