PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
tarla sulama
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="FEHİM" data-source="post: 721908" data-attributes="member: 15643"><p><strong>Ynt: tarla sulama</strong></p><p></p><p>bence alamassın </p><p>1-kısa zamanda tarla fareleri tarafından delinecek veya kat yerinden ayrılacak.</p><p>2-işin sonunda tabanca bağlarsan basınçtan patlak verecek</p><p>3-tarlanın bir başından diğer ucu salma taşıyabilirsin gibi ama tarlanın yarısında suyu kesmen gerekirse yandı keten helva.(mecazi bir deyim)</p><p>4- salma sulama yapacaksan sanayide 2. el artık kullanılmayan beyaz borulardan ucuz yollu alıp sigara dibi kalınlığında bir demiri 70cm arayla tüpte ısıtıp batır sonunada vur kör tıpayı salma sulamaya devam </p><p>5-senin sorduğun sorudan ben bu kadar anladım.yıllar önce naylon ve bezli borularla çok uğraştım. kolay gelsin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FEHİM, post: 721908, member: 15643"] [b]Ynt: tarla sulama[/b] bence alamassın 1-kısa zamanda tarla fareleri tarafından delinecek veya kat yerinden ayrılacak. 2-işin sonunda tabanca bağlarsan basınçtan patlak verecek 3-tarlanın bir başından diğer ucu salma taşıyabilirsin gibi ama tarlanın yarısında suyu kesmen gerekirse yandı keten helva.(mecazi bir deyim) 4- salma sulama yapacaksan sanayide 2. el artık kullanılmayan beyaz borulardan ucuz yollu alıp sigara dibi kalınlığında bir demiri 70cm arayla tüpte ısıtıp batır sonunada vur kör tıpayı salma sulamaya devam 5-senin sorduğun sorudan ben bu kadar anladım.yıllar önce naylon ve bezli borularla çok uğraştım. kolay gelsin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
tarla sulama
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt