PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
tarla sürülmesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ali_kockaya" data-source="post: 281250" data-attributes="member: 7396"><p><strong>Ynt: tarla sürülmesi</strong></p><p></p><p>bizim burada piyasaya çift olmaz.herkesin iyi kötü bir traktörü var.ama başka işler olur.</p><p>yıl başından itibaren; </p><p>ihaleye girip kazanırsan pancar ekimi dekarı 4 lira mibzeri şeker şirketi verir.</p><p>Havalı ekim makinesi ile ayçiçeği ve mısır ekimi dekar 8 lira (makina 8-10 lira.)</p><p>haşhaş eleme makinesi saati 25 lira.(makina 3-4 bin lira)</p><p>paket (balye) makinesi tanesi 75 kr-1 lira. (25000 ve üzeri)</p><p>silaj makinası römork u 40 lira (70 cm ilaveli 4 tonluk standart römork) (makina 8 000 den başlıyor)</p><p>pancar kazım makinesi dekar 70-80 lira (30 000 lira)</p><p>çerezlik ayçiçeği patosu saati 50 lira (bizim arkadaş bu sene aldı 12,000 e kendini amorti etti.)</p><p>çerezlik ayçiçeği eleği saati 25 lira. (3000-4 000 lira)</p><p>mibzer traktör hariç dekarı 3 traktör dahil 7-10 lira. (değeri 7000-10000)</p><p></p><p>bütün bu makinaları alıp yıl boyu çalışırsan bizim burada iyi para kırarsın.ben kaba taslak topladım.hepsini almak için 95.000 lira gerekiyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ali_kockaya, post: 281250, member: 7396"] [b]Ynt: tarla sürülmesi[/b] bizim burada piyasaya çift olmaz.herkesin iyi kötü bir traktörü var.ama başka işler olur. yıl başından itibaren; ihaleye girip kazanırsan pancar ekimi dekarı 4 lira mibzeri şeker şirketi verir. Havalı ekim makinesi ile ayçiçeği ve mısır ekimi dekar 8 lira (makina 8-10 lira.) haşhaş eleme makinesi saati 25 lira.(makina 3-4 bin lira) paket (balye) makinesi tanesi 75 kr-1 lira. (25000 ve üzeri) silaj makinası römork u 40 lira (70 cm ilaveli 4 tonluk standart römork) (makina 8 000 den başlıyor) pancar kazım makinesi dekar 70-80 lira (30 000 lira) çerezlik ayçiçeği patosu saati 50 lira (bizim arkadaş bu sene aldı 12,000 e kendini amorti etti.) çerezlik ayçiçeği eleği saati 25 lira. (3000-4 000 lira) mibzer traktör hariç dekarı 3 traktör dahil 7-10 lira. (değeri 7000-10000) bütün bu makinaları alıp yıl boyu çalışırsan bizim burada iyi para kırarsın.ben kaba taslak topladım.hepsini almak için 95.000 lira gerekiyor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
tarla sürülmesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt