PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
tarlada bunu görseniz ne yapardınız?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 721720" data-attributes="member: 25443"><p><strong>Ynt: tarlada bunu görseniz ne yapardınız?</strong></p><p></p><p>Bir gece uyandım , tuvalete gıttim tekrar yattım çocuklar evde yok eşim ve çocuklar dayısında, saat 3 falan gece sessiz içeride rüzgar sesi gibi bir ses , dinledim, dinledim rüzgar değil , sanki biri ip sürüklüyor halının üzerinde, öyle bir ses , birde gözüm gitti yerde duvarın dibinde halının üzerinde kafası bir karış yukarda bir yılan .</p><p>Kalktım hemen duvarda asılı av tüfeğimi aldım dipçik ile vursam kırılacak dipçik, namlu ile vurmaya çalışıyorum, güüm , güüm, bu arada üçüncü katta oturuyorum , en sonunda denk getirdim aşağıda babam oturuyor kalktı geldi sese ne oluyor dedi , dedim yılan koşturuyorum, attım dışarı sildim halıları.</p><p>Evin üzerinde leylek yuvası vardı yuvaya leylek getiriyor baygın yavrulara kaçırmış yavrular bacadan içeri girmiş.</p><p>Çcukların hala haberi yok, yoksa eve girmezlerdi, şu an leyleklerde yok zaten.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 721720, member: 25443"] [b]Ynt: tarlada bunu görseniz ne yapardınız?[/b] Bir gece uyandım , tuvalete gıttim tekrar yattım çocuklar evde yok eşim ve çocuklar dayısında, saat 3 falan gece sessiz içeride rüzgar sesi gibi bir ses , dinledim, dinledim rüzgar değil , sanki biri ip sürüklüyor halının üzerinde, öyle bir ses , birde gözüm gitti yerde duvarın dibinde halının üzerinde kafası bir karış yukarda bir yılan . Kalktım hemen duvarda asılı av tüfeğimi aldım dipçik ile vursam kırılacak dipçik, namlu ile vurmaya çalışıyorum, güüm , güüm, bu arada üçüncü katta oturuyorum , en sonunda denk getirdim aşağıda babam oturuyor kalktı geldi sese ne oluyor dedi , dedim yılan koşturuyorum, attım dışarı sildim halıları. Evin üzerinde leylek yuvası vardı yuvaya leylek getiriyor baygın yavrulara kaçırmış yavrular bacadan içeri girmiş. Çcukların hala haberi yok, yoksa eve girmezlerdi, şu an leyleklerde yok zaten. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
tarlada bunu görseniz ne yapardınız?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt