PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
TARLADA GUBRE KULLANIMI HAKKINDA
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cofffeee" data-source="post: 232456" data-attributes="member: 12427"><p><strong>Ynt: TARLADA GUBRE KULLANIMI HAKKINDA</strong></p><p></p><p>arkadaşlar organik tarım diye birşey yoktur ,<span style="color: red">[size=12pt] iyi tarım uygulaması [/size] </span> </p><p>diye birşey var , o da şu.</p><p><span style="color: red">[size=12pt]tarımda kullandığın kimyasal , uyguladığın işlem sana , torunu</span></p><p><span style="color: red">na , kurda kuşa zarar vermeyecek ![/size]</span></p><p>Organik tarım uygulaması veya organik tarım tabiki var. Bu çerçevede pestisit (her türlü zirai ilaç) ve ' ' suni ' ' gübre kullanımı yasaktır. Münavebeye uymak zorundasınız. Örneğin Mısır üstüne mısır ekemezsiniz gibi. vs vs. Bayağı kapsamlı üretim şeklidir. Gerekliliği tartışılabilir</p><p></p><p>önce tanımı doğru algılamak gerekir bence</p><p></p><p>organik tarım terimi sertfikalandırma kuruluşlarının dayatması bence.. benim tanımım çok net ve anlaşılır üstelik de türkçe .... </p><p></p><p>tanımı algıladıktan sonra , uygulanacak her işlemin , kullanılacak her kimyasalın kime ne kadar zararı var diye herkes düşünebilir ve kendi ürüünden kendi de yediğine göre adım adım iyi tarım uygulamasını daha iyi gerçekleştirir.</p><p></p><p>bence organik tarım = domatesin üzerindeki pahalı etiketin reklamına verilen addır</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cofffeee, post: 232456, member: 12427"] [b]Ynt: TARLADA GUBRE KULLANIMI HAKKINDA[/b] arkadaşlar organik tarım diye birşey yoktur ,[color=red][size=12pt] iyi tarım uygulaması [/size] [/color] diye birşey var , o da şu. [color=red][size=12pt]tarımda kullandığın kimyasal , uyguladığın işlem sana , torunu na , kurda kuşa zarar vermeyecek ![/size][/color] Organik tarım uygulaması veya organik tarım tabiki var. Bu çerçevede pestisit (her türlü zirai ilaç) ve ' ' suni ' ' gübre kullanımı yasaktır. Münavebeye uymak zorundasınız. Örneğin Mısır üstüne mısır ekemezsiniz gibi. vs vs. Bayağı kapsamlı üretim şeklidir. Gerekliliği tartışılabilir önce tanımı doğru algılamak gerekir bence organik tarım terimi sertfikalandırma kuruluşlarının dayatması bence.. benim tanımım çok net ve anlaşılır üstelik de türkçe .... tanımı algıladıktan sonra , uygulanacak her işlemin , kullanılacak her kimyasalın kime ne kadar zararı var diye herkes düşünebilir ve kendi ürüünden kendi de yediğine göre adım adım iyi tarım uygulamasını daha iyi gerçekleştirir. bence organik tarım = domatesin üzerindeki pahalı etiketin reklamına verilen addır [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
TARLADA GUBRE KULLANIMI HAKKINDA
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt