PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Diğer Tarla Bitkileri
Tarlada İsyan Çıktı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mürsel YAZICI" data-source="post: 861416" data-attributes="member: 44042"><p><strong>Ynt: Tarlada İsyan Çıktı...</strong></p><p></p><p>burada gerçekleri paylaşmaya çalışıyoruz rte düşmanlığı yapma derdimiz yok ithalata dayalı tarım politikası yüzünden tarım bitirilmeye çalışılıyor şuan milyonlarca ton buğday ithal edilmiş limana gelmiş bekliyor hala bir fiyat açıklanmıyor tüccar vurgunu vuruyor çiftçi kaderine terk edilmiş durumda,gerçekleri söylemek bile artık suç olmuş ,kimmiş çok kazanan işçi borçlu,çiftçi borçlu herkes kredi çekmiş borç batağında bundan on yıl önce kim saman satardı her yer yangın yerine dönmüş,don,dolu,kuraklık içinde kıvranan çiftçi tüccarın elinde can çekişiyor bölgemizde yıllarca kemal unakıtanın mısırları nedeni ile TMO alım yapmadı 2000 de 100 ton buğday alabilen tüccar günümüzde abartmıyorum tam 5000 ton hububat almış buğdaydan kazanıyor gübreye gübreden kazanıyor buğdaya yatırıyor,her yerde göç var çiftçi sayısı artmıyor gün geçtikçe azalıyor her şehire üniversite yapıldı sanki iş imkanı varmış gibi ortada bir sürü diplomalı hamal var üniversiteyi bitirmiş iş bulabilen yok ayrıca1-2 nesil sonra köyde kalan olmayacak iyi şeyler oluyormuş,bayrağımızı koruyamacak hale geldik siyasete girmek istemiyorum ama ülke gün geçtikçe federal yapıya doğru gidiyor.rte ne diyor cumhurbaşkanı siyasetin içinde olacak asıl demek istediği başkanlık sistemi ülke eyaletlere bölünecek adı üstünde çözüm süreci çözülmenin başlangıcı olacak ben sen uyurken elin adamı boş durmuyor at gözlüklerini çıkaralım artık uzun lafın kısası işte gerçekler Banu AVAR dan alıntı;Yıl 2006! Emekli albay Ralph Peters ' in, KAN SINIRLARI adıyla Silahlı Kuvvetler Dergisi ' nde yayınladığı harita. </p><p>Harita NATO Savunma Koleji ' nde eğitim programında, Amerikan Harp Akademisi ' nde ve askeri strateji merkezlerinde kullanılmaktadır.</p><p><a href="http://www.globalresearch.ca/plans-for-redrawing-the-middle-east-the-project-for-a-new-middle-east/3882" target="_blank">http://www.globalresearch.ca/plans-for-redrawing-the-middle-east-the-project-for-a-new-middle-east/3882</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mürsel YAZICI, post: 861416, member: 44042"] [b]Ynt: Tarlada İsyan Çıktı...[/b] burada gerçekleri paylaşmaya çalışıyoruz rte düşmanlığı yapma derdimiz yok ithalata dayalı tarım politikası yüzünden tarım bitirilmeye çalışılıyor şuan milyonlarca ton buğday ithal edilmiş limana gelmiş bekliyor hala bir fiyat açıklanmıyor tüccar vurgunu vuruyor çiftçi kaderine terk edilmiş durumda,gerçekleri söylemek bile artık suç olmuş ,kimmiş çok kazanan işçi borçlu,çiftçi borçlu herkes kredi çekmiş borç batağında bundan on yıl önce kim saman satardı her yer yangın yerine dönmüş,don,dolu,kuraklık içinde kıvranan çiftçi tüccarın elinde can çekişiyor bölgemizde yıllarca kemal unakıtanın mısırları nedeni ile TMO alım yapmadı 2000 de 100 ton buğday alabilen tüccar günümüzde abartmıyorum tam 5000 ton hububat almış buğdaydan kazanıyor gübreye gübreden kazanıyor buğdaya yatırıyor,her yerde göç var çiftçi sayısı artmıyor gün geçtikçe azalıyor her şehire üniversite yapıldı sanki iş imkanı varmış gibi ortada bir sürü diplomalı hamal var üniversiteyi bitirmiş iş bulabilen yok ayrıca1-2 nesil sonra köyde kalan olmayacak iyi şeyler oluyormuş,bayrağımızı koruyamacak hale geldik siyasete girmek istemiyorum ama ülke gün geçtikçe federal yapıya doğru gidiyor.rte ne diyor cumhurbaşkanı siyasetin içinde olacak asıl demek istediği başkanlık sistemi ülke eyaletlere bölünecek adı üstünde çözüm süreci çözülmenin başlangıcı olacak ben sen uyurken elin adamı boş durmuyor at gözlüklerini çıkaralım artık uzun lafın kısası işte gerçekler Banu AVAR dan alıntı;Yıl 2006! Emekli albay Ralph Peters ' in, KAN SINIRLARI adıyla Silahlı Kuvvetler Dergisi ' nde yayınladığı harita. Harita NATO Savunma Koleji ' nde eğitim programında, Amerikan Harp Akademisi ' nde ve askeri strateji merkezlerinde kullanılmaktadır. [url=http://www.globalresearch.ca/plans-for-redrawing-the-middle-east-the-project-for-a-new-middle-east/3882]http://www.globalresearch.ca/plans-for-redrawing-the-middle-east-the-project-for-a-new-middle-east/3882[/url] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Diğer Tarla Bitkileri
Tarlada İsyan Çıktı...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt