PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Yardımcı Ekipmanlar
Tarlada Kullanılan Karawanlarda Olması Gerekenler Nelerdir?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ibo71" data-source="post: 750210" data-attributes="member: 44718"><p><strong>Ynt: Tarlada Kullanılan Karawanlarda Olması Gerekenler Nelerdir?</strong></p><p></p><p>biz balya yaparken yaklaşık 2 ay tarlada kalıyoruz. 4 tekerli römorke çadır çekip yatıyoruz. orada lazım olanları yazayım. </p><p></p><p>1. sabunluklu su bidonları var onun biraz daha büyüğü olabilir.</p><p>2. aküden sağlanan aydınlatma sistemi.</p><p>3. bu işler genelde yazın yapıldığından havalandırma önemli.</p><p>4. tarlada olduğumuzda özelliklede öz kenarı fln sivrisinek adamı mahvediyor. bu yüzden sinekleri öldüren o mavi ışıklı aletten konulabilir. yada bu soruna başka bir çözüm. ben çözemedim çünkü.</p><p>5. yerden yüksek olacaksa basamak şart.</p><p>6. kirli ve temiz elbiseleri koyabilmek için dolap.</p><p>7. ufak tefek yiyecek saklayabilmek için belki mini buzdolabı koyabilirsin.</p><p>8. para telefon vs. önemli eşyaları koymak için sağlam kilitli zulada bir yer.</p><p>9. telefon şarjı vs. için 12 volt priz. yada çakmaklık yeri.</p><p>10.karavanın altına yedek parça, balya ipi, vs. gibi şeylerin konulacağı sandık.</p><p></p><p>daha da aklıma gelirse yazarım. karavan mı yapacaksınız çok pahalı olmazsa ben de alırım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ibo71, post: 750210, member: 44718"] [b]Ynt: Tarlada Kullanılan Karawanlarda Olması Gerekenler Nelerdir?[/b] biz balya yaparken yaklaşık 2 ay tarlada kalıyoruz. 4 tekerli römorke çadır çekip yatıyoruz. orada lazım olanları yazayım. 1. sabunluklu su bidonları var onun biraz daha büyüğü olabilir. 2. aküden sağlanan aydınlatma sistemi. 3. bu işler genelde yazın yapıldığından havalandırma önemli. 4. tarlada olduğumuzda özelliklede öz kenarı fln sivrisinek adamı mahvediyor. bu yüzden sinekleri öldüren o mavi ışıklı aletten konulabilir. yada bu soruna başka bir çözüm. ben çözemedim çünkü. 5. yerden yüksek olacaksa basamak şart. 6. kirli ve temiz elbiseleri koyabilmek için dolap. 7. ufak tefek yiyecek saklayabilmek için belki mini buzdolabı koyabilirsin. 8. para telefon vs. önemli eşyaları koymak için sağlam kilitli zulada bir yer. 9. telefon şarjı vs. için 12 volt priz. yada çakmaklık yeri. 10.karavanın altına yedek parça, balya ipi, vs. gibi şeylerin konulacağı sandık. daha da aklıma gelirse yazarım. karavan mı yapacaksınız çok pahalı olmazsa ben de alırım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Yardımcı Ekipmanlar
Tarlada Kullanılan Karawanlarda Olması Gerekenler Nelerdir?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt