PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Tarlaları Nadasa Bırakmak Şart mıdır ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Hacı Mehmet COŞKUN" data-source="post: 563940" data-attributes="member: 35264"><p><strong>Ynt: Tarlaları Nadasa Bırakmak Şart mıdır ?</strong></p><p></p><p>arkadaşlar bu iş bence tamamen toprak ve iklim yapısınına bağlı bir durum..nedenine gelince bizim arazimizin bir kısmı kırşehir tiğemle sınır..yanı tiğemin arazisiyle sade aradan bi yol geciyo ve tiğemde aynı benim gibi bir yıl ekip bir yıl nadas yapıyo..her yıl ekme işi öyle ekipmanla gübreyle olcak bi iş olsa tiğem her yıl eker..hadi benim gerekli ekipmanım yok tiğemindemi yok..bence bu iş tamamen iklim ve toprak yapısına bağlı..bizim topraklarda nadasa bıraktımız yere az bişey kavun karpuz ekiyoz..arkasından buğday ekince o kavun karpuz yeri 3 kilometre yerden belli oluyo..benden daha önce bi mahsülaldın diye..yoksa biz bilmiyomuyuz senede 2 veye 3 mahsül ekmeyi..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hacı Mehmet COŞKUN, post: 563940, member: 35264"] [b]Ynt: Tarlaları Nadasa Bırakmak Şart mıdır ?[/b] arkadaşlar bu iş bence tamamen toprak ve iklim yapısınına bağlı bir durum..nedenine gelince bizim arazimizin bir kısmı kırşehir tiğemle sınır..yanı tiğemin arazisiyle sade aradan bi yol geciyo ve tiğemde aynı benim gibi bir yıl ekip bir yıl nadas yapıyo..her yıl ekme işi öyle ekipmanla gübreyle olcak bi iş olsa tiğem her yıl eker..hadi benim gerekli ekipmanım yok tiğemindemi yok..bence bu iş tamamen iklim ve toprak yapısına bağlı..bizim topraklarda nadasa bıraktımız yere az bişey kavun karpuz ekiyoz..arkasından buğday ekince o kavun karpuz yeri 3 kilometre yerden belli oluyo..benden daha önce bi mahsülaldın diye..yoksa biz bilmiyomuyuz senede 2 veye 3 mahsül ekmeyi.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Tarlaları Nadasa Bırakmak Şart mıdır ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt