PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
tarlarımda verim düşüklügü neden oluyor yardım lütfen
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cofffeee" data-source="post: 293652" data-attributes="member: 12427"><p><strong>Ynt: tarlarımda verim düşüklügü neden oluyor yardım lütfen</strong></p><p></p><p>offf offff , her köye bi ziraat mühendisi , her tarım kredi kooperatifine bir ziraat mühendisi verdi bu hükümet ; herbirinin maaliyeti en az 2500 tl , ama hiçbir çiftçinin sorunu çözemiyor bu mühendisler ....... bu sorunun cevabı 'bitki besleme' başılığı altında inceleniyor ... en güzeli hasad yayıncılıktan ' bitkibesleme ' kitabını alarak birşeyler öğreneceksin ... öğrendiklerin doğrultusunda hangi ziraat mühendisinin bu işten azıcık anladığını belirledikten sonra o mühendisin peşine takılacaksın .... çoook derin bir konu olduğundan herşeyi öğrenmek çok zor ... tarım çok karmaşık bir olay , bu devirde profesyonel bir ziraat mühendisinin desteğini almayan bence tasviye olacak .... kolay gelsin...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cofffeee, post: 293652, member: 12427"] [b]Ynt: tarlarımda verim düşüklügü neden oluyor yardım lütfen[/b] offf offff , her köye bi ziraat mühendisi , her tarım kredi kooperatifine bir ziraat mühendisi verdi bu hükümet ; herbirinin maaliyeti en az 2500 tl , ama hiçbir çiftçinin sorunu çözemiyor bu mühendisler ....... bu sorunun cevabı 'bitki besleme' başılığı altında inceleniyor ... en güzeli hasad yayıncılıktan ' bitkibesleme ' kitabını alarak birşeyler öğreneceksin ... öğrendiklerin doğrultusunda hangi ziraat mühendisinin bu işten azıcık anladığını belirledikten sonra o mühendisin peşine takılacaksın .... çoook derin bir konu olduğundan herşeyi öğrenmek çok zor ... tarım çok karmaşık bir olay , bu devirde profesyonel bir ziraat mühendisinin desteğini almayan bence tasviye olacak .... kolay gelsin... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
tarlarımda verim düşüklügü neden oluyor yardım lütfen
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt