PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
TARLAYA GİDERİZ DÜĞÜNE GİDER GİBİ ÇOLUK ÇOOCUK......
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mustafagursacli" data-source="post: 349682" data-attributes="member: 24598"><p><strong>Ynt: TARLAYA GİDERİZ DÜĞÜNE GİDER GİBİ ÇOLUK ÇOOCUK......</strong></p><p></p><p>mete abi bazı yerlerde sana katılmamak hak vermemek mümkün değil evet haklısın üretmek para bağlamak emeğinin karşılığını alamamk kötü şey geçim gerçekten zor ...devir 20 senede terse döndü yaşım 25 ve siz bizim yaşımızda iken para şehirde idi ancak şimdi tam tersine döndü ...şu anda bir devlet dairesinde müdür yada mühendis olduğunuzu kabul ediyor ve sizin 2500 tl kazandığınızı var sayıyorum sizde biliyosunuz maaşdan geriye fazla bir şey kalmadığını en azından bana kalmıyor sırf benim başka bir ilçede ilde yaşamamın bana ekstra maliyeti4-6 milyar arasında gider ama huzuli ekstra gider ...bir memur iki tane simental dananın kenara koyduğu parayı senede kenara koyamaz 30 sene çalışsa anca bir ev bi araba alır ........ 7 senedir çalışıyorum geçen sene 50 dönüm tarla sahibi oldum hayat sıtandartım daha bi değişik oldu ...ben şu an tarlalaraıma nadas uygulaması yapıyorum ...100 dönüm tarlam olsa münave ile mercimek ve buğday eksem 5 tanede simental inek beslesem şu an yaşadığım hayattan daha rahat bi hayat sürerim size çok örnek veririm 10 sende 500 milyarlık seviyeye gelen ...köy deyince Sivastan tut Erzincana Erzincan dan tut Tokata Tokattan tut yozgata Vana Çankırıya belki 500 tane köy gezmişimdir edindiğim tecrübe ve bilgilerime dayanarak söylüyorum köylüyü bitiren hanımlarıdır.... kadınlardır ...Delicenin bir köyü isim vermeyim adamda tc 56 ,iki tane 398 iki tane 500 dönüm arazi oğlanda baya yakışıklı kız buna varmıyorda dersanede tuvalet temizleyene varıyor arkadaş diyoki bişey yapmayacak bayanın ne işi var devir değişti sadece yemek yapacak bi yerde sucuktan bıkacak bi yerde yumurtayı bulamayacak köyü abartıyoruz ama hakkınıda verelim köyde urdun düzenini oturttun rızkın zaten ticaretten sonra en hayırlısı ve fazlası toprakla uğraşana verilmiş azmedecen kazanacan yiyecen abi....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mustafagursacli, post: 349682, member: 24598"] [b]Ynt: TARLAYA GİDERİZ DÜĞÜNE GİDER GİBİ ÇOLUK ÇOOCUK......[/b] mete abi bazı yerlerde sana katılmamak hak vermemek mümkün değil evet haklısın üretmek para bağlamak emeğinin karşılığını alamamk kötü şey geçim gerçekten zor ...devir 20 senede terse döndü yaşım 25 ve siz bizim yaşımızda iken para şehirde idi ancak şimdi tam tersine döndü ...şu anda bir devlet dairesinde müdür yada mühendis olduğunuzu kabul ediyor ve sizin 2500 tl kazandığınızı var sayıyorum sizde biliyosunuz maaşdan geriye fazla bir şey kalmadığını en azından bana kalmıyor sırf benim başka bir ilçede ilde yaşamamın bana ekstra maliyeti4-6 milyar arasında gider ama huzuli ekstra gider ...bir memur iki tane simental dananın kenara koyduğu parayı senede kenara koyamaz 30 sene çalışsa anca bir ev bi araba alır ........ 7 senedir çalışıyorum geçen sene 50 dönüm tarla sahibi oldum hayat sıtandartım daha bi değişik oldu ...ben şu an tarlalaraıma nadas uygulaması yapıyorum ...100 dönüm tarlam olsa münave ile mercimek ve buğday eksem 5 tanede simental inek beslesem şu an yaşadığım hayattan daha rahat bi hayat sürerim size çok örnek veririm 10 sende 500 milyarlık seviyeye gelen ...köy deyince Sivastan tut Erzincana Erzincan dan tut Tokata Tokattan tut yozgata Vana Çankırıya belki 500 tane köy gezmişimdir edindiğim tecrübe ve bilgilerime dayanarak söylüyorum köylüyü bitiren hanımlarıdır.... kadınlardır ...Delicenin bir köyü isim vermeyim adamda tc 56 ,iki tane 398 iki tane 500 dönüm arazi oğlanda baya yakışıklı kız buna varmıyorda dersanede tuvalet temizleyene varıyor arkadaş diyoki bişey yapmayacak bayanın ne işi var devir değişti sadece yemek yapacak bi yerde sucuktan bıkacak bi yerde yumurtayı bulamayacak köyü abartıyoruz ama hakkınıda verelim köyde urdun düzenini oturttun rızkın zaten ticaretten sonra en hayırlısı ve fazlası toprakla uğraşana verilmiş azmedecen kazanacan yiyecen abi.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
TARLAYA GİDERİZ DÜĞÜNE GİDER GİBİ ÇOLUK ÇOOCUK......
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt