PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Yardımcı Ekipmanlar
Taş toplama makinası
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="yukseltarim" data-source="post: 274427" data-attributes="member: 17374"><p><strong>Ynt: Taş toplama makinası</strong></p><p></p><p>2010 Tarım Fuarına muhtemeln katılabiliriz.Kesin olmamakla beraber.</p><p>Makinayı en az 70 Beygir gücünde traktör çeker. Şuanki fiyatı 28 000 TL.</p><p></p><p>bakın yorumların tümünü okudum.</p><p>Bazı arkadaşlarımız yanlış bilgilendirilmişler.</p><p>Bizim makina 3cm ile 30 cm arasındaki taşları kolaylıkla toplar. Bu makinanın sadece taşı toplayan parmakları zamanla deforme olacaktır.</p><p>Bizim parmaklarımız patentlidir. bizde kırılma olmaz ama zamanla tabiki parmaklar bitecektir. 1 Parmak 8 TL abicim. Öyle kimse demesin makinanın bakımı çok para bilmem ne. Kimse kimseyide kandırmasın yukarda Allah var. Biz Makinanın taşları toplayan parmak kısmına 2 yıl noter tastikli garanti veriyoruz. Sözde diil yani garanti. Sizlere Türkiyede ne akdar makinam çalışıyo hepsinin kullanıcılarının cep numarasını veririm. Tek tek arar sorarsınız.</p><p></p><p>Sakın kanmayın etraftaki yok 4 metre götürüyo yok bilmem ne yapıyo diyenlere. Tarsus Ziraat Odası başkanını arayın sorun 4 metre götüren makina nasıl diye. O size gereken bilgileri verecektir. </p><p>Bu pahalı bi makina olduğu için sakın aldanmayın diyorum. İyi araştırın gerekirse yerinde görün almaya karar verdiğiniz makinayı öyle alın benden söylemesi</p><p></p><p>Hepinize SAygılarımı Sunuyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yukseltarim, post: 274427, member: 17374"] [b]Ynt: Taş toplama makinası[/b] 2010 Tarım Fuarına muhtemeln katılabiliriz.Kesin olmamakla beraber. Makinayı en az 70 Beygir gücünde traktör çeker. Şuanki fiyatı 28 000 TL. bakın yorumların tümünü okudum. Bazı arkadaşlarımız yanlış bilgilendirilmişler. Bizim makina 3cm ile 30 cm arasındaki taşları kolaylıkla toplar. Bu makinanın sadece taşı toplayan parmakları zamanla deforme olacaktır. Bizim parmaklarımız patentlidir. bizde kırılma olmaz ama zamanla tabiki parmaklar bitecektir. 1 Parmak 8 TL abicim. Öyle kimse demesin makinanın bakımı çok para bilmem ne. Kimse kimseyide kandırmasın yukarda Allah var. Biz Makinanın taşları toplayan parmak kısmına 2 yıl noter tastikli garanti veriyoruz. Sözde diil yani garanti. Sizlere Türkiyede ne akdar makinam çalışıyo hepsinin kullanıcılarının cep numarasını veririm. Tek tek arar sorarsınız. Sakın kanmayın etraftaki yok 4 metre götürüyo yok bilmem ne yapıyo diyenlere. Tarsus Ziraat Odası başkanını arayın sorun 4 metre götüren makina nasıl diye. O size gereken bilgileri verecektir. Bu pahalı bi makina olduğu için sakın aldanmayın diyorum. İyi araştırın gerekirse yerinde görün almaya karar verdiğiniz makinayı öyle alın benden söylemesi Hepinize SAygılarımı Sunuyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Yardımcı Ekipmanlar
Taş toplama makinası
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt