PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Diğer Tarım Ekipmanları
TAŞ TOPLAMA MARKA TAVSİYE
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 741110" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: TAŞ TOPLAMA MARKA TAVSİYE</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>klasik konya firması işte abi</p><p>kusura bakmayın epeyde konyalı arkadaş var ama</p><p>bu merdiven altı tarım alet ve ekipmanı üreten konyalı frmalar biraz palazlanınca zaten kalite yok sırf fiyatları makul diye biraz ilgi alaka görünce hemen ne oldum delisi oluyor</p><p>birkaç yıl önce şakalagın merkezini aradım hibeden pnomatik mibzer çıkmıştı burdaki bayide yok çekti oyuna getirdi biizi</p><p>düşün en son ulaşabilecegim nokta olan fabrikalarını arıyorum bir konuşmaları var ki bir hava bir şımarıklık sorma gitsin vayefendim 6 ay lık üretim doluymuş şahısmalara mal vermiyorlarmış bayilere veriyorlarmış vsvs ben sanki bayide mal olsa kendilerini aramaya çok hevesliyim ya</p><p>sizden mibzer alanı s...m dedim kapadım telefonu</p><p>gittim gmg aldım kalite orta seviye yedek parça derdi yok güngör markanın yan firması zaten yani bildigimiz güngür marka mibzer 1 telefonla trakyadan kargoyla 1 günde istedigimiz mazeme geliyor ayrıca aynı teknik özelliktei şakalaktan o günün parasıyla 4 binlira ucuzdu nerdeyse yarım mibzer parası</p><p>tek bu olay olsa iyi</p><p>10 yıl falan oldu belkide daha fazla babam bugday mibzeri aldı özdöken adamlar mibzeri satana kadar bişey demedi bizde bilmiyoruz köyde ikinci mibzer biizm kiydi adam mibzeri satınca buna pistonda takalımmı dedi şu fiyata takarız ipçekme derdinden kurtulursunuz</p><p>babam sordu madem bunda piston vardı sen bize bunu en başta nniye demedin adamlarla epey tartıştık ve sonra piston tertibatını bizkendimiz taktırdık oysa orjinal pistonlusu bile varmış o mibzeri aldıgımız tarihte</p><p>enson </p><p>2 yıla yaklaaşacak bir kürek aldık toprak ve hayvan gübresi vs yüklemek için pistonlu ve uzatmalı konya malı</p><p>uzatmayınca römorka yetişmiyor diye uzattık birkaç delik</p><p>neyse birgün toprak yüklüyoruz işimiz bitince geri eski eyrine alalım uzattımızı kısaltalım dedik ugraştık yerine girmedi baktık epey bükülmüş madem bükülecek kadar kalitesiz parça kullanıyorsun ozaman neden uzatmalı yapıyorsun sabit yap yada profili kalın olandan kullan degilmi</p><p>tiksindim resmen</p><p>dediigim gibi sadece uucuz olması cezbediyor az palazlanınca onlarda fiyatı aşırı şekilde yükseltiyor</p><p>kalite sıfır müşteri memnuniyeti sıfır profosyönellik sıfırndaaltında</p><p>fiyatları ucuz</p><p>kısaca uzak olsun benden</p><p>tarım alet ve ekipmanlarında birinci sırada ege gelir hem kaliteli hem profosyönel hem müşteriyle ilgi alaka süper tek kötü yanı ege firmaları biraz pahalı</p><p>ikinci sırada trakya gelir onlar da kalite normal hizme müşteri memnuniyeti iyi müşteriyle ilgi alaka iyi fiyatlar birkısmı normal bir kısmı düşük</p><p></p><p>biizm bölgemizde yani akdenzide özelliklede çukurovadaki firmalarda tüm türkiyedeki çiftçilerin geneline hitap eden ürün miktarı sınırlı olsada yani birnevi bölgesel agırlıklı firmalar olsalarda burdaki firmalarda aşagı yukarı trakyadaki firmalar seviyesinde birçok konuda ve özellikte.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 741110, member: 33118"] [b]Ynt: TAŞ TOPLAMA MARKA TAVSİYE[/b] klasik konya firması işte abi kusura bakmayın epeyde konyalı arkadaş var ama bu merdiven altı tarım alet ve ekipmanı üreten konyalı frmalar biraz palazlanınca zaten kalite yok sırf fiyatları makul diye biraz ilgi alaka görünce hemen ne oldum delisi oluyor birkaç yıl önce şakalagın merkezini aradım hibeden pnomatik mibzer çıkmıştı burdaki bayide yok çekti oyuna getirdi biizi düşün en son ulaşabilecegim nokta olan fabrikalarını arıyorum bir konuşmaları var ki bir hava bir şımarıklık sorma gitsin vayefendim 6 ay lık üretim doluymuş şahısmalara mal vermiyorlarmış bayilere veriyorlarmış vsvs ben sanki bayide mal olsa kendilerini aramaya çok hevesliyim ya sizden mibzer alanı s...m dedim kapadım telefonu gittim gmg aldım kalite orta seviye yedek parça derdi yok güngör markanın yan firması zaten yani bildigimiz güngür marka mibzer 1 telefonla trakyadan kargoyla 1 günde istedigimiz mazeme geliyor ayrıca aynı teknik özelliktei şakalaktan o günün parasıyla 4 binlira ucuzdu nerdeyse yarım mibzer parası tek bu olay olsa iyi 10 yıl falan oldu belkide daha fazla babam bugday mibzeri aldı özdöken adamlar mibzeri satana kadar bişey demedi bizde bilmiyoruz köyde ikinci mibzer biizm kiydi adam mibzeri satınca buna pistonda takalımmı dedi şu fiyata takarız ipçekme derdinden kurtulursunuz babam sordu madem bunda piston vardı sen bize bunu en başta nniye demedin adamlarla epey tartıştık ve sonra piston tertibatını bizkendimiz taktırdık oysa orjinal pistonlusu bile varmış o mibzeri aldıgımız tarihte enson 2 yıla yaklaaşacak bir kürek aldık toprak ve hayvan gübresi vs yüklemek için pistonlu ve uzatmalı konya malı uzatmayınca römorka yetişmiyor diye uzattık birkaç delik neyse birgün toprak yüklüyoruz işimiz bitince geri eski eyrine alalım uzattımızı kısaltalım dedik ugraştık yerine girmedi baktık epey bükülmüş madem bükülecek kadar kalitesiz parça kullanıyorsun ozaman neden uzatmalı yapıyorsun sabit yap yada profili kalın olandan kullan degilmi tiksindim resmen dediigim gibi sadece uucuz olması cezbediyor az palazlanınca onlarda fiyatı aşırı şekilde yükseltiyor kalite sıfır müşteri memnuniyeti sıfır profosyönellik sıfırndaaltında fiyatları ucuz kısaca uzak olsun benden tarım alet ve ekipmanlarında birinci sırada ege gelir hem kaliteli hem profosyönel hem müşteriyle ilgi alaka süper tek kötü yanı ege firmaları biraz pahalı ikinci sırada trakya gelir onlar da kalite normal hizme müşteri memnuniyeti iyi müşteriyle ilgi alaka iyi fiyatlar birkısmı normal bir kısmı düşük biizm bölgemizde yani akdenzide özelliklede çukurovadaki firmalarda tüm türkiyedeki çiftçilerin geneline hitap eden ürün miktarı sınırlı olsada yani birnevi bölgesel agırlıklı firmalar olsalarda burdaki firmalarda aşagı yukarı trakyadaki firmalar seviyesinde birçok konuda ve özellikte. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Diğer Tarım Ekipmanları
TAŞ TOPLAMA MARKA TAVSİYE
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt