PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tohumculuk
Tavuk gubresi faydası zarari
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cemal ÖZTÜRK" data-source="post: 1093314" data-attributes="member: 6672"><p>Benim tarlamin yanında 70 binlik ciflik var her 45 günde 4 tonluk romork ile 60 romork gübre çıkıyor benim tarla 45 dönüm tarlanin kenerina yiğdim 60 romork 2016 nisan ayında bu sene yaymadim kimisi diyor çok zararlı kimisi faydali bekliyoz bakalim bikaç sene yansın diye</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cemal ÖZTÜRK, post: 1093314, member: 6672"] Benim tarlamin yanında 70 binlik ciflik var her 45 günde 4 tonluk romork ile 60 romork gübre çıkıyor benim tarla 45 dönüm tarlanin kenerina yiğdim 60 romork 2016 nisan ayında bu sene yaymadim kimisi diyor çok zararlı kimisi faydali bekliyoz bakalim bikaç sene yansın diye [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tohumculuk
Tavuk gubresi faydası zarari
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt