PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Hayvan Hastalıkları
Tavuklarım Ölüyor...!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kubilay07" data-source="post: 838771" data-attributes="member: 44293"><p><strong>Ynt: Tavuklarım Ölüyor...!!!</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>halk arasında kıran olarak biliniyor literatürde Newcastle(yalancı veba) olarak geçiyor dediğim gibi forumdaki arkadaşlarımızdan rocky ile görüştüm %90 ihtimalle Newcastle tanısına vardık tabi başka bir hastalıkta olabilir detaylı olması için otıopsi şart şuan bizim köyde tavuk nüfusu diye bişey kalmış değil tamamına yakını telef oldu biz 10 yıldır hiç bu hastalığa tavuk kurban etmedik diyo babam hatırlıyorum geçen yıl ilk başlangıcında farketmiştik içme sularına vitamin takviyesi ile hallettik bu işi bu yık aşılatayım diyordum bugün yarın derken geç kaldık hastalık bulaştı yarın hastalıklılar ile sağlam olanları ayıracağım kümeslere kireçleme ve dezenfektan yapacağım belki kalanları kurtarırız...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kubilay07, post: 838771, member: 44293"] [b]Ynt: Tavuklarım Ölüyor...!!![/b] halk arasında kıran olarak biliniyor literatürde Newcastle(yalancı veba) olarak geçiyor dediğim gibi forumdaki arkadaşlarımızdan rocky ile görüştüm %90 ihtimalle Newcastle tanısına vardık tabi başka bir hastalıkta olabilir detaylı olması için otıopsi şart şuan bizim köyde tavuk nüfusu diye bişey kalmış değil tamamına yakını telef oldu biz 10 yıldır hiç bu hastalığa tavuk kurban etmedik diyo babam hatırlıyorum geçen yıl ilk başlangıcında farketmiştik içme sularına vitamin takviyesi ile hallettik bu işi bu yık aşılatayım diyordum bugün yarın derken geç kaldık hastalık bulaştı yarın hastalıklılar ile sağlam olanları ayıracağım kümeslere kireçleme ve dezenfektan yapacağım belki kalanları kurtarırız... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Hayvan Hastalıkları
Tavuklarım Ölüyor...!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt