PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
TC 5070 Çekirdek atarken...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hamza40_7" data-source="post: 288877" data-attributes="member: 11132"><p><strong>Ynt: TC 5070 Çekirdek atarken...</strong></p><p></p><p>İsim alim galiba kardeş çerezlik evet kıraç tarlaya ekerkende herkez farklı ekiyo kimi tek sıra kimi ikili kimi 3 lü benim tavsiyem tek sıra ekmen arada traktör 9 lu tırmıkla sığıcak kadar boşluk bırakman otlandıkça tırmık çekersin çapasını yaptırmazsan verim alamazsın eğer tarlan verimliyse iyi bakarsan ve senede güzel geçerse dönümde 50 kg alırsın ama mesela burda bu sene çoğu yer 20 kilo verdi aşırı sıcaktı ve çekirdekler çürüdü bu civarda biz erken ekmiştik biraz fazla etkilenmedi anlıycan nasip nohut tohumun varsa bence nohut ek derim bu sene fiyatları iyiydi gelcek yılda bunun altına inmez sanıyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hamza40_7, post: 288877, member: 11132"] [b]Ynt: TC 5070 Çekirdek atarken...[/b] İsim alim galiba kardeş çerezlik evet kıraç tarlaya ekerkende herkez farklı ekiyo kimi tek sıra kimi ikili kimi 3 lü benim tavsiyem tek sıra ekmen arada traktör 9 lu tırmıkla sığıcak kadar boşluk bırakman otlandıkça tırmık çekersin çapasını yaptırmazsan verim alamazsın eğer tarlan verimliyse iyi bakarsan ve senede güzel geçerse dönümde 50 kg alırsın ama mesela burda bu sene çoğu yer 20 kilo verdi aşırı sıcaktı ve çekirdekler çürüdü bu civarda biz erken ekmiştik biraz fazla etkilenmedi anlıycan nasip nohut tohumun varsa bence nohut ek derim bu sene fiyatları iyiydi gelcek yılda bunun altına inmez sanıyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
TC 5070 Çekirdek atarken...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt