PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Biçerdöverler
New Holland
Fotoğraflar
Tc5070 ve Baz istasyonu acil
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 894969" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: Tc5070 ve Baz istasyonu acil</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>konuyu açtıgınızdaki msjı gayet olumlu gayet medenice görmüştüm yalnız bu msjınızda tam tersi şekilde</p><p>istanbulda evlerin çatısında baz istasyonu olan onlarca apartman vardı yıllarca</p><p>belki hala vardır onların suçu ne </p><p>onuda geçtim köyümde 3g yok hiçbir operatörün hepsi 2 g</p><p>telefon çekim olayına gelirsek x operatörün çekim gücü iyi y operatörün çekim gücü orta x operatörün çekim gücü düşük z operatörün hattını kullananlar nerdeyse dua edecek durumda birtane baz istasyonu vs kurulsa bir direk dikseler yakın bir yere diye </p><p>siz ise ayagınıza gelen hizmete zarar veriyorsunuz</p><p></p><p></p><p>kaldıki siizin konunuzda arazi direk özel mülkiyet sahibinden kiralanmış devletin arazisi bile degil burda eger sçlu biri varsa suç komşunuzundur firmanın hiçbir suçu yoktur(firmanın hattınıda kullanmıyorum onuda belirteyim)</p><p>ortada bir yanlış varsa bunu komşunuz yapmıştır meseleyi onla halletmeniz gerekir artık komuşunuzun orman kanunumu üstün siizn orman kanunumu üstün onu bilemeyiz</p><p>daha birkaç yıl önce komşu illerinizden vodafone kullanıcısı bir kişi baz istasyonu olmadıgı için ve de teelfonu ırak da bulunan vodafone baz istasyonundan yararlandıgı için yani başka ülkenin baz istasyonunu kullandıgı için 1 ayda binlerce liralık faturayla karşı karşıya kalmadımı</p><p></p><p>uzun lafın kısası hizmet herzaman iyidir </p><p>yapılan hizmete zarar veren herkesi dili dini ırkı mezhebi siyasi görüşü her ne olursa olsun kınıyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 894969, member: 33118"] [b]Ynt: Tc5070 ve Baz istasyonu acil[/b] konuyu açtıgınızdaki msjı gayet olumlu gayet medenice görmüştüm yalnız bu msjınızda tam tersi şekilde istanbulda evlerin çatısında baz istasyonu olan onlarca apartman vardı yıllarca belki hala vardır onların suçu ne onuda geçtim köyümde 3g yok hiçbir operatörün hepsi 2 g telefon çekim olayına gelirsek x operatörün çekim gücü iyi y operatörün çekim gücü orta x operatörün çekim gücü düşük z operatörün hattını kullananlar nerdeyse dua edecek durumda birtane baz istasyonu vs kurulsa bir direk dikseler yakın bir yere diye siz ise ayagınıza gelen hizmete zarar veriyorsunuz kaldıki siizin konunuzda arazi direk özel mülkiyet sahibinden kiralanmış devletin arazisi bile degil burda eger sçlu biri varsa suç komşunuzundur firmanın hiçbir suçu yoktur(firmanın hattınıda kullanmıyorum onuda belirteyim) ortada bir yanlış varsa bunu komşunuz yapmıştır meseleyi onla halletmeniz gerekir artık komuşunuzun orman kanunumu üstün siizn orman kanunumu üstün onu bilemeyiz daha birkaç yıl önce komşu illerinizden vodafone kullanıcısı bir kişi baz istasyonu olmadıgı için ve de teelfonu ırak da bulunan vodafone baz istasyonundan yararlandıgı için yani başka ülkenin baz istasyonunu kullandıgı için 1 ayda binlerce liralık faturayla karşı karşıya kalmadımı uzun lafın kısası hizmet herzaman iyidir yapılan hizmete zarar veren herkesi dili dini ırkı mezhebi siyasi görüşü her ne olursa olsun kınıyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Biçerdöverler
New Holland
Fotoğraflar
Tc5070 ve Baz istasyonu acil
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt