PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Td 100 mü 5085m mi????
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="FENOMEN" data-source="post: 1302918" data-attributes="member: 16201"><p>Her ikisini de kullanıp yorum yapacak kişi zor bulursun.Arkadaşlarda teknik özelliklerini katalog üzerinden değerlendirmiş.Ben Jd den yanayım ama saat çok.Avrupa motorların parçaları çok pahalı hele jd daha da pahalı diyorlar.Örneğin Newholland TR5.105 in hidrolik pompası 7 bin tl td100 1500 tl.Jd de en az tr5 kadar vardır.Avrupa motor alırken dikkat edilmesi gereken de parça fiyatları hele saati küçümsenmeyecek kadar varsa kale alınmalı ama şans faktörü de işin içinde sonuçda 5000 saatde avrupa motor alıp arızasız binen çok kişi var.Dediğim gibi servis sıkıntısı yoksa ben jd85m alırdım.Fırsatınız varsa sahibini bulun niye satıldığını felan öğrenmeye çalışın derim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FENOMEN, post: 1302918, member: 16201"] Her ikisini de kullanıp yorum yapacak kişi zor bulursun.Arkadaşlarda teknik özelliklerini katalog üzerinden değerlendirmiş.Ben Jd den yanayım ama saat çok.Avrupa motorların parçaları çok pahalı hele jd daha da pahalı diyorlar.Örneğin Newholland TR5.105 in hidrolik pompası 7 bin tl td100 1500 tl.Jd de en az tr5 kadar vardır.Avrupa motor alırken dikkat edilmesi gereken de parça fiyatları hele saati küçümsenmeyecek kadar varsa kale alınmalı ama şans faktörü de işin içinde sonuçda 5000 saatde avrupa motor alıp arızasız binen çok kişi var.Dediğim gibi servis sıkıntısı yoksa ben jd85m alırdım.Fırsatınız varsa sahibini bulun niye satıldığını felan öğrenmeye çalışın derim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Td 100 mü 5085m mi????
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt