PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Td 100 mü 5085m mi????
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kirci02" data-source="post: 1303427" data-attributes="member: 4066"><p>Bu konu başlıgi altında iki traktör kullanıcılarının da dobra dobra şu saate kadar kullandım bu arızaları yaşadım serviste bu kadar masraf cikti bilgisi verilmiş olsa daha iyi karar verilebilirdi. Örnek Uzun yıllar mf kullandıktan traktör fiyatlarının yüksek olması sebebi ile tumosan ve case kullanıcısı olduk. 3 marka ve 3 model traktör hakkında görüşler. En son mf3085 vardi o kadar ciddi bir arıza yaşamadık. Sadece kullanıcı hatası sebebi ile birkaç hidrolik sorunu oldu. Traktor kaynaklı mazot soğutma ile ilgili sorun oldu parça bulmakta zorlandık. Çok ekmeğini yedik. Tek eksiği vites. Degistime sebebim traktörün 13 yaşında olması ileride parça sorunu yaşamak durumda kalabilirim diye çekinmek. Hazır traktör para yapıyor ve 2 yıl önce case traktör kampanya yapması ile fiyatlarin çiftçinin alım gucu ile orantılı olması. Dolayısı bu işi yapacak isek dedik model yükseltelim. Mf ye gittik aradaki fark ile bizim mf3085 in parası kadar fark var. Dolayısı ile farklı markada karar kıldık. </p><p></p><p>2. Traktör tumosan 8195 2012 model</p><p>Traktor ciddi bir arıza yapmadı. Bendeki arızalarin tamamı teyp, klima, ve akü. Köyde birçok tumosan ciddi sorunlar yaşadı. Ama bakıldığında çoğunda pompa vs gibi ayarlar yapıldı ben buna bağlıyorum sebebini. Bizdeki orjinal. Hiç bir işlem yapmadık. Gördüğüm kadarı ile pompa ayarından sonra motor ve sanzuman sorunları oldu. Eski kasa 8095 modelleri sanirim daha sağlam. Eksileri gübre atarken ve merdane çekerken de aynı mazotu yakıyor tarla sürerken de. Kuyruk mili ile iş yapmak çok zor. Kuyruk mili kumanda kolları çok kötü konumda ayrıca birde el freni gibi yapıldığı için çok kullanissiz. 8095 serisinin kuyruk mili kumanda kollarının konumu iyi yerde. </p><p>Motor çekişi performansı gayet iyi</p><p></p><p>Farmall c</p><p>2 yıl 1600 saat oldu. Sadece koltuk sensörü düzgün çalışmama sorunu çıkardı. Sensörun üzerine karton koyduk düzeldi. Jantlarin boyaları bir miktar döküldü garantiden tekrar boyandı. Tekrar boyası sökülebilir daha önce boyatanlarda sorun tekrarlandi. İnşallah arıza Çıkarmaz ithal traktör parçaları çok pahalı bütün yıl çalıştığımız emekler arızaya gitmesin. Eksileri traktör kısa dolayısı ile potinger performansi eğimli arazide istenilen performansı vermeyecektir. Yakit az özellikle ilaç gübre gibi ara işlerde çok az yakıyor. Satın almayı düşünen arkadaşlar 2018 modelini alırlar ise traktörun Türkiye şartlarında kullanımı ile ilgili tüm donanım eksiklikleri ilave edilmiş durumda. </p><p>Örnek fren sistemi daha güçlendirilmiş, 5 cm dingil mesafesi uzamış vs gibi. Akslar daha güçlendirilmiş. Herkese selamlar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kirci02, post: 1303427, member: 4066"] Bu konu başlıgi altında iki traktör kullanıcılarının da dobra dobra şu saate kadar kullandım bu arızaları yaşadım serviste bu kadar masraf cikti bilgisi verilmiş olsa daha iyi karar verilebilirdi. Örnek Uzun yıllar mf kullandıktan traktör fiyatlarının yüksek olması sebebi ile tumosan ve case kullanıcısı olduk. 3 marka ve 3 model traktör hakkında görüşler. En son mf3085 vardi o kadar ciddi bir arıza yaşamadık. Sadece kullanıcı hatası sebebi ile birkaç hidrolik sorunu oldu. Traktor kaynaklı mazot soğutma ile ilgili sorun oldu parça bulmakta zorlandık. Çok ekmeğini yedik. Tek eksiği vites. Degistime sebebim traktörün 13 yaşında olması ileride parça sorunu yaşamak durumda kalabilirim diye çekinmek. Hazır traktör para yapıyor ve 2 yıl önce case traktör kampanya yapması ile fiyatlarin çiftçinin alım gucu ile orantılı olması. Dolayısı bu işi yapacak isek dedik model yükseltelim. Mf ye gittik aradaki fark ile bizim mf3085 in parası kadar fark var. Dolayısı ile farklı markada karar kıldık. 2. Traktör tumosan 8195 2012 model Traktor ciddi bir arıza yapmadı. Bendeki arızalarin tamamı teyp, klima, ve akü. Köyde birçok tumosan ciddi sorunlar yaşadı. Ama bakıldığında çoğunda pompa vs gibi ayarlar yapıldı ben buna bağlıyorum sebebini. Bizdeki orjinal. Hiç bir işlem yapmadık. Gördüğüm kadarı ile pompa ayarından sonra motor ve sanzuman sorunları oldu. Eski kasa 8095 modelleri sanirim daha sağlam. Eksileri gübre atarken ve merdane çekerken de aynı mazotu yakıyor tarla sürerken de. Kuyruk mili ile iş yapmak çok zor. Kuyruk mili kumanda kolları çok kötü konumda ayrıca birde el freni gibi yapıldığı için çok kullanissiz. 8095 serisinin kuyruk mili kumanda kollarının konumu iyi yerde. Motor çekişi performansı gayet iyi Farmall c 2 yıl 1600 saat oldu. Sadece koltuk sensörü düzgün çalışmama sorunu çıkardı. Sensörun üzerine karton koyduk düzeldi. Jantlarin boyaları bir miktar döküldü garantiden tekrar boyandı. Tekrar boyası sökülebilir daha önce boyatanlarda sorun tekrarlandi. İnşallah arıza Çıkarmaz ithal traktör parçaları çok pahalı bütün yıl çalıştığımız emekler arızaya gitmesin. Eksileri traktör kısa dolayısı ile potinger performansi eğimli arazide istenilen performansı vermeyecektir. Yakit az özellikle ilaç gübre gibi ara işlerde çok az yakıyor. Satın almayı düşünen arkadaşlar 2018 modelini alırlar ise traktörun Türkiye şartlarında kullanımı ile ilgili tüm donanım eksiklikleri ilave edilmiş durumda. Örnek fren sistemi daha güçlendirilmiş, 5 cm dingil mesafesi uzamış vs gibi. Akslar daha güçlendirilmiş. Herkese selamlar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Td 100 mü 5085m mi????
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt