PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Td 100 mü 5085m mi????
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Tarım Bitmiş" data-source="post: 1303459" data-attributes="member: 84323"><p>Hocam sizin bilmiyor olmanız servisi yok anlamına gelmiyor. Ben yıllardır kullanıyorum ve buradaki servisi arkadaşım olur, sanayiye yolum düştükçe uğrarım, bırak 1 ayı 1 hafta parça bekleyen traktöre denk gelmedim. Edirne Merkez, Keşan, Süloğlu ve Uzunköprü de servisi var. </p><p>Evet parçası tabiki yerli ürünlere göre pahalı ama arıza oranı ne seviyede ona bakmak lazım. Türkiye'de daha az satılıyor olması 5h serisini TD den kötü mü yapar? </p><p>Çok arazisi olan adam ithal alsın, az arazisi olan adam yerli alsın. Tamamen işletme büyüklüğü ve maddi güç ile ilgili bir durum olduğunu düşünüyorum. </p><p></p><p>Nh kötüdür demem ama yıl olmuş 2020 halen Td serisine powershift koymamış olmaları ayıptır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tarım Bitmiş, post: 1303459, member: 84323"] Hocam sizin bilmiyor olmanız servisi yok anlamına gelmiyor. Ben yıllardır kullanıyorum ve buradaki servisi arkadaşım olur, sanayiye yolum düştükçe uğrarım, bırak 1 ayı 1 hafta parça bekleyen traktöre denk gelmedim. Edirne Merkez, Keşan, Süloğlu ve Uzunköprü de servisi var. Evet parçası tabiki yerli ürünlere göre pahalı ama arıza oranı ne seviyede ona bakmak lazım. Türkiye'de daha az satılıyor olması 5h serisini TD den kötü mü yapar? Çok arazisi olan adam ithal alsın, az arazisi olan adam yerli alsın. Tamamen işletme büyüklüğü ve maddi güç ile ilgili bir durum olduğunu düşünüyorum. Nh kötüdür demem ama yıl olmuş 2020 halen Td serisine powershift koymamış olmaları ayıptır. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Td 100 mü 5085m mi????
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt