PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
td 100d ve 5445 nitrat atımında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="omerfarukkoc" data-source="post: 819488" data-attributes="member: 5258"><p><strong>Ynt: td 100d ve 5445 nitrat atımında</strong></p><p></p><p>Maşallah Samet Abi, Kolay Gelsin Bereketli Olsun... Ne Kadar Attın Nitratı ?</p><p>O Hayvan Gübreli Yerlerin Yatması Bana Göre Gübreden Kaynaklanıyor, Bizim de Gübreli Yerler Diğer Yerlere Göre Çabuk Gelişir Ve Yatar... Ama Dane Bakımından Hasatta O Gübreli Yerlerin Verimi Fazla Olur...</p><p></p><p>Bunun Dışında Ufuk Abi de Değinmiş, Arpayı Koyunlara Otlatmayı...</p><p>Biz Arpayı Erken Ektiğimizde, Sularsak Arpa Çabuk Gelişir Boya Verirse Kışın Üşümemesi İçin Güzden Koyunlara Otlatırız, Bu Şekilde Geç Ekilip de Kendi Halinde Büyüyen Arpaya Göre Verim Daha Yüksek Olur... Geçtiğimiz Hasat Döneminde Bu Şekilde Arpadan 730 Kg/Dekar Verim Almıştım...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="omerfarukkoc, post: 819488, member: 5258"] [b]Ynt: td 100d ve 5445 nitrat atımında[/b] Maşallah Samet Abi, Kolay Gelsin Bereketli Olsun... Ne Kadar Attın Nitratı ? O Hayvan Gübreli Yerlerin Yatması Bana Göre Gübreden Kaynaklanıyor, Bizim de Gübreli Yerler Diğer Yerlere Göre Çabuk Gelişir Ve Yatar... Ama Dane Bakımından Hasatta O Gübreli Yerlerin Verimi Fazla Olur... Bunun Dışında Ufuk Abi de Değinmiş, Arpayı Koyunlara Otlatmayı... Biz Arpayı Erken Ektiğimizde, Sularsak Arpa Çabuk Gelişir Boya Verirse Kışın Üşümemesi İçin Güzden Koyunlara Otlatırız, Bu Şekilde Geç Ekilip de Kendi Halinde Büyüyen Arpaya Göre Verim Daha Yüksek Olur... Geçtiğimiz Hasat Döneminde Bu Şekilde Arpadan 730 Kg/Dekar Verim Almıştım... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
td 100d ve 5445 nitrat atımında
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt