PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
td 65s hakkında bilgi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="capscino" data-source="post: 889345" data-attributes="member: 56382"><p><strong>Ynt: td 65s hakkında bilgi?</strong></p><p></p><p>nh td65d fazla yakmasının sebebi bosch motor çektiği mazotun hakkını veremiyo bence tamam performans olarak canavar bi motor ama beygirine göre fazla yakıyo bizim köyde 2002 new holland 54 C vardı ve birde 98 ir 54 C vardı yolda iveco motor rampalarda iyidi ama 2002 54 c nh bosch motor olanda cıkıyodu ama kara duman atıyodu ve 98 den daha fazla yakıyo rampalarda sıkışınca mazota yükleniyo adam 2002 nh 54 c regtefe etti yinede 98 fazla yakıt yaktı td65d lerin yorumlarını okuyun 5 yorumcudan 3 yakıt sorunu var çünkü bosch motor sıkışmaya gelmiyor yakıta yükleniyo internet diğer çifçi arkadaşlala konuştum td65s ler daha az yakıyomuş kullanma kılavuzunda motor bölümünde iveco motor yazıyormuş td65d ise bosch motor zaten traktörün kalın bi ses çıkarması ordan geliyo td65d ile td65s araların yakıtta baya fark var benim görüşüm td65s şunuda belirtmek isteyim türk fiat 640 , fiat 65 46 bu iki traktörde herkesin bilindiği gibi kahraman traktörler ikisinde ölmez motorları çünkü iveco motor her zaman söylerim new holland uyumlu olan bu motor bosch uyumsuz bence o yüzden motor bunalıyo yakıta yükleniyo gelenek olrak iveco motor new holland tek td65s sersinde kullanlmış 4 tane kullanıcıyla konuştum adamlar öle övüyolar ki motoru bayılıyolar ya çiffçiysen abi alacan bi td65s alacak olan arkadaşlar alıp pişman olmayacığınız hem yakıt hem performans traktör td65s ve benim ikinci favori motorum 260 gold benim için yakıt önemli td65s 260 yakıtları işte çalışmalrında aynı belirtiyim benm hayatım olmuş traktör abiler</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="capscino, post: 889345, member: 56382"] [b]Ynt: td 65s hakkında bilgi?[/b] nh td65d fazla yakmasının sebebi bosch motor çektiği mazotun hakkını veremiyo bence tamam performans olarak canavar bi motor ama beygirine göre fazla yakıyo bizim köyde 2002 new holland 54 C vardı ve birde 98 ir 54 C vardı yolda iveco motor rampalarda iyidi ama 2002 54 c nh bosch motor olanda cıkıyodu ama kara duman atıyodu ve 98 den daha fazla yakıyo rampalarda sıkışınca mazota yükleniyo adam 2002 nh 54 c regtefe etti yinede 98 fazla yakıt yaktı td65d lerin yorumlarını okuyun 5 yorumcudan 3 yakıt sorunu var çünkü bosch motor sıkışmaya gelmiyor yakıta yükleniyo internet diğer çifçi arkadaşlala konuştum td65s ler daha az yakıyomuş kullanma kılavuzunda motor bölümünde iveco motor yazıyormuş td65d ise bosch motor zaten traktörün kalın bi ses çıkarması ordan geliyo td65d ile td65s araların yakıtta baya fark var benim görüşüm td65s şunuda belirtmek isteyim türk fiat 640 , fiat 65 46 bu iki traktörde herkesin bilindiği gibi kahraman traktörler ikisinde ölmez motorları çünkü iveco motor her zaman söylerim new holland uyumlu olan bu motor bosch uyumsuz bence o yüzden motor bunalıyo yakıta yükleniyo gelenek olrak iveco motor new holland tek td65s sersinde kullanlmış 4 tane kullanıcıyla konuştum adamlar öle övüyolar ki motoru bayılıyolar ya çiffçiysen abi alacan bi td65s alacak olan arkadaşlar alıp pişman olmayacığınız hem yakıt hem performans traktör td65s ve benim ikinci favori motorum 260 gold benim için yakıt önemli td65s 260 yakıtları işte çalışmalrında aynı belirtiyim benm hayatım olmuş traktör abiler [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
td 65s hakkında bilgi?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt