PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Videolar (Çekimler)
Td 75 d Shuttle ve Ön Far denemesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="td 100d" data-source="post: 860037" data-attributes="member: 47763"><p><strong>Ynt: Td 75 d Shuttle ve Ön Far denemesi</strong></p><p></p><p>öyle bişey oldu heralde hatta babama dedim alırken bi sürseydin dedim ne biliyim dedi ama kaputuna ve içine baktım diğerleri paslı ve pisti diyo bu cıncık gibiydi bunu seçtim diyo dediğin sert kavrama bizdede var mesela 1. vites 10-15 gazda giderken geri attın mı patinajla kalkıyo ve ayarı yokmuş yani tüm shuttledeki parçalar bi gözden geçirilecek o da olmadı şanzumanı açacaklarmışBilemiyom bakacaklar zaten shuttleyi kullanacaksın o zaman shuttlenin anlamı kalmaz servis cahil değil ama eğer serviste yapamazsa fabrikayı ararlarGazı kesde geçirme ile alakası yok debriyajla geçirdikten sonra levye ile ne farkı kalıyo açıklarmısın</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="td 100d, post: 860037, member: 47763"] [b]Ynt: Td 75 d Shuttle ve Ön Far denemesi[/b] öyle bişey oldu heralde hatta babama dedim alırken bi sürseydin dedim ne biliyim dedi ama kaputuna ve içine baktım diğerleri paslı ve pisti diyo bu cıncık gibiydi bunu seçtim diyo dediğin sert kavrama bizdede var mesela 1. vites 10-15 gazda giderken geri attın mı patinajla kalkıyo ve ayarı yokmuş yani tüm shuttledeki parçalar bi gözden geçirilecek o da olmadı şanzumanı açacaklarmışBilemiyom bakacaklar zaten shuttleyi kullanacaksın o zaman shuttlenin anlamı kalmaz servis cahil değil ama eğer serviste yapamazsa fabrikayı ararlarGazı kesde geçirme ile alakası yok debriyajla geçirdikten sonra levye ile ne farkı kalıyo açıklarmısın [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Videolar (Çekimler)
Td 75 d Shuttle ve Ön Far denemesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt