PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
td 75d den inşallah pişman olmam
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 582189" data-attributes="member: 33118"><p>birsüre önce forumdada konu açıp fiat 55-56 traktörümü degiştirmeyi düşündügümü fakat alacagım traktörde kararsız oldugumu söylemiştim ve siz degerli arkadaşlardan hangi marka hangi model traktör alabilecegime dair yorumlarınızı sormuştum.halada 55-56yı sattıgımda ne alacagım konusunda kararsızım araştırmalarım devam ediyor</p><p>fakat uzun zamandır araştırdıgım td 75d tek çeker traktörü bugün aldım ama 55-56 yı vermedim</p><p>ögleden önce eve nh bayisinden satış sorumlusu 2 arkadaş geldi son pazarlıkları yaptık ve 2005 model başak 2073 ümü verdim ve td75 d kabinsiz model traktörü aldım </p><p>traktörü teslim alırken üste 30binlira verecegim ilerleyen birkaç gün içinde</p><p>artık 2 mavi (td 65d dt ve td 75d ) 1 kırmızı (fiat 55-56) traktörüm var</p><p>bakalım ilerleyen zamanlarda 55-56da yolcu olurmu allah bilir</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 582189, member: 33118"] birsüre önce forumdada konu açıp fiat 55-56 traktörümü degiştirmeyi düşündügümü fakat alacagım traktörde kararsız oldugumu söylemiştim ve siz degerli arkadaşlardan hangi marka hangi model traktör alabilecegime dair yorumlarınızı sormuştum.halada 55-56yı sattıgımda ne alacagım konusunda kararsızım araştırmalarım devam ediyor fakat uzun zamandır araştırdıgım td 75d tek çeker traktörü bugün aldım ama 55-56 yı vermedim ögleden önce eve nh bayisinden satış sorumlusu 2 arkadaş geldi son pazarlıkları yaptık ve 2005 model başak 2073 ümü verdim ve td75 d kabinsiz model traktörü aldım traktörü teslim alırken üste 30binlira verecegim ilerleyen birkaç gün içinde artık 2 mavi (td 65d dt ve td 75d ) 1 kırmızı (fiat 55-56) traktörüm var bakalım ilerleyen zamanlarda 55-56da yolcu olurmu allah bilir [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
td 75d den inşallah pişman olmam
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt