PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
td 75d den inşallah pişman olmam
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 585370" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: td 75d den inşallah pişman olmam</strong></p><p></p><p>arkadaşlar nh kullanıcıları ve hatta td75d kullanıcıları aranızda traktör göstergesi sabit durmayan varmı</p><p>ben buayın başında td75d almıştım ve traktörü normal tarlada ve yolda kullanırken pek bişey yok fakat yagmurlama yapmak için santrüfüj taktıgımda dikkatimi çekti elgazıyla belli bir gaza getirdigimde ibre sürekli oynuyor sabit durmuyor</p><p>elgazını elfreni çekiliyken böyle ayagımla frene bastıgımda ise ibre kıpırdamıyor kaç gaz verirsem verdigim gazda istedigim şekilde duruyor sabit oluyor.bunun sebebi kuyruk milindenmi kaynaklanıyor yada ibremi bozuk</p><p>acaba bunun sebebi ne olabilir bir arızamı var gösterge panelinde yoksa böyle bir özellikmi koymuşlar traktöre</p><p>bilen arkadaş varmı acaba</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 585370, member: 33118"] [b]Ynt: td 75d den inşallah pişman olmam[/b] arkadaşlar nh kullanıcıları ve hatta td75d kullanıcıları aranızda traktör göstergesi sabit durmayan varmı ben buayın başında td75d almıştım ve traktörü normal tarlada ve yolda kullanırken pek bişey yok fakat yagmurlama yapmak için santrüfüj taktıgımda dikkatimi çekti elgazıyla belli bir gaza getirdigimde ibre sürekli oynuyor sabit durmuyor elgazını elfreni çekiliyken böyle ayagımla frene bastıgımda ise ibre kıpırdamıyor kaç gaz verirsem verdigim gazda istedigim şekilde duruyor sabit oluyor.bunun sebebi kuyruk milindenmi kaynaklanıyor yada ibremi bozuk acaba bunun sebebi ne olabilir bir arızamı var gösterge panelinde yoksa böyle bir özellikmi koymuşlar traktöre bilen arkadaş varmı acaba [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
td 75d den inşallah pişman olmam
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt