PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
td 75mi td 80 mi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="CAGLAR BIYIK" data-source="post: 520537" data-attributes="member: 26979"><p><strong>Ynt: td 75mi td 80 mi</strong></p><p></p><p>arkadaşlar bende td 80 var 2011 başında aldım benim aldığımda intercooler olan ilk traktördü aldım 10 saatte nadasa girdim 500 dekar nadas yaptım çok memnun kaldım 4 lü 12 taktım 80-66 dan kalan pullukla ama küçük geldi şimdi 4 lü 14 inç alıcam bende 80 66 vardı tereddütle aldım td80 i ama hiç pişman etmedi beni yakıtta başda fazlaydı simdi 400 saat oldu yakıt düştü çekis çok iyi td 75 i kullanmadım kötüleyemem ama aklım almıyor insanların ürettiği güce değilde piston adedine bakmalarını her ikisini kullanan arkadasım varsa değerlendirmelerini almak isterim yakıt ve çekiş konusunda ama şunu söylemek istiyorum daha önceki traktörlerim hep 4 silindirdi ilk kez üç silindir aldım ama piston sayısından kaynaklanan kesinlikle bir fark yok daha önce 285 70-66 80-66 vardı</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="CAGLAR BIYIK, post: 520537, member: 26979"] [b]Ynt: td 75mi td 80 mi[/b] arkadaşlar bende td 80 var 2011 başında aldım benim aldığımda intercooler olan ilk traktördü aldım 10 saatte nadasa girdim 500 dekar nadas yaptım çok memnun kaldım 4 lü 12 taktım 80-66 dan kalan pullukla ama küçük geldi şimdi 4 lü 14 inç alıcam bende 80 66 vardı tereddütle aldım td80 i ama hiç pişman etmedi beni yakıtta başda fazlaydı simdi 400 saat oldu yakıt düştü çekis çok iyi td 75 i kullanmadım kötüleyemem ama aklım almıyor insanların ürettiği güce değilde piston adedine bakmalarını her ikisini kullanan arkadasım varsa değerlendirmelerini almak isterim yakıt ve çekiş konusunda ama şunu söylemek istiyorum daha önceki traktörlerim hep 4 silindirdi ilk kez üç silindir aldım ama piston sayısından kaynaklanan kesinlikle bir fark yok daha önce 285 70-66 80-66 vardı [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
td 75mi td 80 mi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt