PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
td 80, küçük ford ve massey 265s
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="satocan58" data-source="post: 292909" data-attributes="member: 22267"><p><strong>Ynt: td 80, küçük ford ve massey 265s</strong></p><p></p><p>Hamza gardas, sen yeni almissin, henüz bilgin yoktur belki ama su önce alanlarin yakitla ilgili düsünceleri nedir. Bizde td75 2wd vardi. Mazot düsmani ama cekisdede o kadar kötü idi. Bayii ye gidip bana öyle bisey gösterki, hem iyi ceksin hem mazot düsmani olmasin dedim. Babam yine td65 e gözünü dikti. Yok dedim, alacagimiz sattigimizdan iyi olacak, Bu sefer kabinsiz 85 e bakti. Onada yok dedim. Bunu tavsiye etti bayii. Dedi 400 saatten sonra dönüm basina 1,5 litre dedi. Mayisda hergde 2.5 falan yakmis. Ben yonca biciminde 80 dönümü 1 depo ile bictim. Yonca bicimide cok zorlar moturu. Bilen bilir, Hem 2/3 ile bicersin hem kuyruk bili calisir. Sahsen ben 2 litreye raziyim 12/4 alpler pullukla...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="satocan58, post: 292909, member: 22267"] [b]Ynt: td 80, küçük ford ve massey 265s[/b] Hamza gardas, sen yeni almissin, henüz bilgin yoktur belki ama su önce alanlarin yakitla ilgili düsünceleri nedir. Bizde td75 2wd vardi. Mazot düsmani ama cekisdede o kadar kötü idi. Bayii ye gidip bana öyle bisey gösterki, hem iyi ceksin hem mazot düsmani olmasin dedim. Babam yine td65 e gözünü dikti. Yok dedim, alacagimiz sattigimizdan iyi olacak, Bu sefer kabinsiz 85 e bakti. Onada yok dedim. Bunu tavsiye etti bayii. Dedi 400 saatten sonra dönüm basina 1,5 litre dedi. Mayisda hergde 2.5 falan yakmis. Ben yonca biciminde 80 dönümü 1 depo ile bictim. Yonca bicimide cok zorlar moturu. Bilen bilir, Hem 2/3 ile bicersin hem kuyruk bili calisir. Sahsen ben 2 litreye raziyim 12/4 alpler pullukla... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
td 80, küçük ford ve massey 265s
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt