PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
td 80d yardım lütfen
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="keltaşlı" data-source="post: 756283" data-attributes="member: 15411"><p><strong>Ynt: td 80d yardım lütfen</strong></p><p></p><p> Sondan başlayım. Dış tırnakların üstünden gitmesi kamber açısı tabir edilen açıdan yani arıza vb. olmayan durum. Manevra kabiliyetini arttırmak için yapılan uygulama. Devir saatinin 25 i geçmemesi yeni modleerde olan durum, tork artışı sağlamak sebebiyle piston kolu boyunda yapıaln değişiklik. Yolda gitmemesinin çaresi var ama pahalı, aynı martı değişikliği gerekiyormuş. td65 kullanıcısı olarak benim de şikayetim çok bu konuda, veya 40 km/h lik şanzımanlı almak. td80 in 40km/h lik şanzımanı yok bildiğim kadarıyla. Köyden biri 2011model td65 aldı, 40 km lik şanzımanlı, traktör yeme de yanında yat, süper, yolda yakıt çok az. 12 vites olduğu için alt vitesler yerini dolduruyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="keltaşlı, post: 756283, member: 15411"] [b]Ynt: td 80d yardım lütfen[/b] Sondan başlayım. Dış tırnakların üstünden gitmesi kamber açısı tabir edilen açıdan yani arıza vb. olmayan durum. Manevra kabiliyetini arttırmak için yapılan uygulama. Devir saatinin 25 i geçmemesi yeni modleerde olan durum, tork artışı sağlamak sebebiyle piston kolu boyunda yapıaln değişiklik. Yolda gitmemesinin çaresi var ama pahalı, aynı martı değişikliği gerekiyormuş. td65 kullanıcısı olarak benim de şikayetim çok bu konuda, veya 40 km/h lik şanzımanlı almak. td80 in 40km/h lik şanzımanı yok bildiğim kadarıyla. Köyden biri 2011model td65 aldı, 40 km lik şanzımanlı, traktör yeme de yanında yat, süper, yolda yakıt çok az. 12 vites olduğu için alt vitesler yerini dolduruyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
td 80d yardım lütfen
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt