PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TD 90 1. VİTES SORUNU
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="SPEED3X" data-source="post: 1248506" data-attributes="member: 53412"><p>Selamun aleykum arkadaslar forumda arattim ama bulamadim daha once bu sorunu yasayan varmidir...2011 model td90 4 wd traktorumuz var su an 1300 saatte, yaklaşık 50 saat once debriyaj halati kopmuştu ve halat degisimi yapıldı degisim sonrasi ileri geri mekik kolu zor geciyordu sonrasında bi ayar yapildi rahatladı, bugunde tarlada 1. Vitese gecmedi hic bi sekilde geçmiyor diger viteslerde sorun yok tarlayi 2 nin 3 unde surdum az cok ama icim rahat etmedi isi biraktim ustaya goturdum ustanin söylediği 2. vitesede zor geciyor bu disliler bitmis 1. Ve 2. Vites dislileri degismesi lazim sanziman inecek falan, sirf disliler 2 bin lira tutar diyo daha bide iscilik olacak, ekonomi zaten sıfır ne kadar dogrudur sokmeden etmeden bu anlasilabilir biseymidir yada baska biyerden bu arizayi verebilirmi ne dersiniz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SPEED3X, post: 1248506, member: 53412"] Selamun aleykum arkadaslar forumda arattim ama bulamadim daha once bu sorunu yasayan varmidir...2011 model td90 4 wd traktorumuz var su an 1300 saatte, yaklaşık 50 saat once debriyaj halati kopmuştu ve halat degisimi yapıldı degisim sonrasi ileri geri mekik kolu zor geciyordu sonrasında bi ayar yapildi rahatladı, bugunde tarlada 1. Vitese gecmedi hic bi sekilde geçmiyor diger viteslerde sorun yok tarlayi 2 nin 3 unde surdum az cok ama icim rahat etmedi isi biraktim ustaya goturdum ustanin söylediği 2. vitesede zor geciyor bu disliler bitmis 1. Ve 2. Vites dislileri degismesi lazim sanziman inecek falan, sirf disliler 2 bin lira tutar diyo daha bide iscilik olacak, ekonomi zaten sıfır ne kadar dogrudur sokmeden etmeden bu anlasilabilir biseymidir yada baska biyerden bu arizayi verebilirmi ne dersiniz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TD 90 1. VİTES SORUNU
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt