PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
TD 90 D yeni fotolar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="metehan yenioğlu" data-source="post: 356961" data-attributes="member: 27269"><p><strong>Ynt: TD 90 D yeni fotolar</strong></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>eyvallah sağol darısı hayırsıyla herkezin başına , yakıt iktisatı konusunda vallahi ben şunu keşfettim gerçi onceden de demişlerdide 1700 deviri geçmediğin sürece mübarek kokluyor resmen ben 2500 devirlede kullandım 1600 devirlede arada o okadar abartılacak bir fark goremedim açıkçası , tabi bunun 4 silindirli olmasıyla çok alakası var bende 80 lerdeki mevzu 90 larda da tekerür etmesinden çekinmiştim başta ama olmadı Allaha çok şükür kanatimce kullanışlı ve ekonomik geldi bana tabi kullanımdan kullanımada fark etmesi doğaldır ben şimdi bu traktore gereğinde ekipmanla kullanırsam beni üzmeyeceğini biliyorum.akabinde en kısa zamanda da sizler ile Allah izin verirse deneyimlerimden kazandığım nacizane tecrübeler doğrultusunda bütün çiftçilerimizi bu konuda aydınlatacağımdan emin olabilirsiniz.</p><p></p><p></p><p>Allaha emanet olun.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="metehan yenioğlu, post: 356961, member: 27269"] [b]Ynt: TD 90 D yeni fotolar[/b] eyvallah sağol darısı hayırsıyla herkezin başına , yakıt iktisatı konusunda vallahi ben şunu keşfettim gerçi onceden de demişlerdide 1700 deviri geçmediğin sürece mübarek kokluyor resmen ben 2500 devirlede kullandım 1600 devirlede arada o okadar abartılacak bir fark goremedim açıkçası , tabi bunun 4 silindirli olmasıyla çok alakası var bende 80 lerdeki mevzu 90 larda da tekerür etmesinden çekinmiştim başta ama olmadı Allaha çok şükür kanatimce kullanışlı ve ekonomik geldi bana tabi kullanımdan kullanımada fark etmesi doğaldır ben şimdi bu traktore gereğinde ekipmanla kullanırsam beni üzmeyeceğini biliyorum.akabinde en kısa zamanda da sizler ile Allah izin verirse deneyimlerimden kazandığım nacizane tecrübeler doğrultusunda bütün çiftçilerimizi bu konuda aydınlatacağımdan emin olabilirsiniz. Allaha emanet olun. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
TD 90 D yeni fotolar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt