PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
td110 lar neden hep düşük saatte satılıyor ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 750950" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: td110 lar neden hep düşük saatte satılıyor ?</strong></p><p></p><p>bizim komşu köyden biri 3-4 ay önce almıştı geçen duydum ki iş sezonu yani fıstık hasat zamanı başlayınca fıstık makinasında 2-3 gün çalıştırmış ve</p><p>traktör hararet yapıncada anında bayii ile papaz olmuşlar ve hemen satmış traktörüyani traktör adamın kapsında 2 ay bilemedin 3 ay kalmış pek işde yapmammış 150-200satlerde falanmış işin komigi 110u satıp aldıgı makina tümosan 8195 </p><p></p><p>kısaca benim anladıgım kadarıyla bu makina yüksek hpli oldugu için alan kişiler ekstra beklentilerle yani hayallerle alıyor bu makinayı ve hele birde ticari çalışanlar yani bazı ekipmanlarla piyasaya iş yapan kişilerse birde bu tarz kişiler malum genelde kendi kullanmaz şöför kullanır</p><p></p><p>şöfürde nekadar bilinçli tartışılır ve muhtemelen makinayı hor kullanmıştır ve sonuç hüsran</p><p>böyle oluncada bu makinaların sahipleri genelde parasal konudada rahat olduklarından(bir traktöre 100bin para veren adam onu satıp yani TRAKTÖRÜ 10BİN TL ZARARLA SATIP BAŞKA TRAKTÖR ALABİLİR VE BUNADA SES ÇIKARMAZ)</p><p></p><p>fakat normal bir çiftçi için yani tarla işlemede ve traktörü kendi kullanan bilinçli bir çiftçi için normal bir traktör olsada anladıgım şu ki bu makina şöföre teslim eedilip piyasaya iş yapmaya uygun degil</p><p></p><p>ayrıca şunuda ekleyim </p><p>piyasaya ticari çalışan kişiler için ithallern durumunu bilmedigimden yerlilerden örnek vereyim nh nin tdd serisi ve erkuntun başta lüks olmak üzere bir çok serisi uygun degil bu makinalar şöfre teslim edilecek makina degil çok elekronik özellik var buda birçok şöförün çapını aşıyor</p><p>mesela ben 1 kasım cuma günü tek çeker kabinli td65d traktörümü teslim aldım henüz işe koşmadım ögrenme sürecindeyim paso geziyorum hala mantıgını kavrayamadıgım noktalar var</p><p>veya amca oglu bircuçuk ay önce falan erkunt 70 lüks çiftçeker kabinli aldı oda yeni yeni ögrenmeye başlamış daha makinayı</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 750950, member: 33118"] [b]Ynt: td110 lar neden hep düşük saatte satılıyor ?[/b] bizim komşu köyden biri 3-4 ay önce almıştı geçen duydum ki iş sezonu yani fıstık hasat zamanı başlayınca fıstık makinasında 2-3 gün çalıştırmış ve traktör hararet yapıncada anında bayii ile papaz olmuşlar ve hemen satmış traktörüyani traktör adamın kapsında 2 ay bilemedin 3 ay kalmış pek işde yapmammış 150-200satlerde falanmış işin komigi 110u satıp aldıgı makina tümosan 8195 kısaca benim anladıgım kadarıyla bu makina yüksek hpli oldugu için alan kişiler ekstra beklentilerle yani hayallerle alıyor bu makinayı ve hele birde ticari çalışanlar yani bazı ekipmanlarla piyasaya iş yapan kişilerse birde bu tarz kişiler malum genelde kendi kullanmaz şöför kullanır şöfürde nekadar bilinçli tartışılır ve muhtemelen makinayı hor kullanmıştır ve sonuç hüsran böyle oluncada bu makinaların sahipleri genelde parasal konudada rahat olduklarından(bir traktöre 100bin para veren adam onu satıp yani TRAKTÖRÜ 10BİN TL ZARARLA SATIP BAŞKA TRAKTÖR ALABİLİR VE BUNADA SES ÇIKARMAZ) fakat normal bir çiftçi için yani tarla işlemede ve traktörü kendi kullanan bilinçli bir çiftçi için normal bir traktör olsada anladıgım şu ki bu makina şöföre teslim eedilip piyasaya iş yapmaya uygun degil ayrıca şunuda ekleyim piyasaya ticari çalışan kişiler için ithallern durumunu bilmedigimden yerlilerden örnek vereyim nh nin tdd serisi ve erkuntun başta lüks olmak üzere bir çok serisi uygun degil bu makinalar şöfre teslim edilecek makina degil çok elekronik özellik var buda birçok şöförün çapını aşıyor mesela ben 1 kasım cuma günü tek çeker kabinli td65d traktörümü teslim aldım henüz işe koşmadım ögrenme sürecindeyim paso geziyorum hala mantıgını kavrayamadıgım noktalar var veya amca oglu bircuçuk ay önce falan erkunt 70 lüks çiftçeker kabinli aldı oda yeni yeni ögrenmeye başlamış daha makinayı [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
td110 lar neden hep düşük saatte satılıyor ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt