PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
td110
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="aslan07can" data-source="post: 947969" data-attributes="member: 44707"><p><strong>Ynt: td110</strong></p><p></p><p>öncelikle hayırlı olsun allah kaza bela vermesın güle güle kullanın.2012 de ben de aldım bu traktörden ama hiç memnun kalmadım 100 saatte de geri verdim motoru.sebebini sorarsan cüsse büyük ama beygirinin motoru değil,yakıtı fazla sağlamlık sıfır bence td 110 luklar tutulmaz gir internete bi dünya motor var herkesin ayrı bir şikayeti var umarım sen memnun kalırsın sıkıntı çıkarmaz.fiyat konusunda pahalı almışsın en fazla üste 15-16 vermen gerekirdi burda 2014 modelini 86bin e aldı üç ay geçmedi onu verdı 90lık aldı neyse ümitsiz konuştum ama dediğim gibi herkesin beklentisi farklı,traktör beğenisi farklı hayırlı olsun tekrar...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="aslan07can, post: 947969, member: 44707"] [b]Ynt: td110[/b] öncelikle hayırlı olsun allah kaza bela vermesın güle güle kullanın.2012 de ben de aldım bu traktörden ama hiç memnun kalmadım 100 saatte de geri verdim motoru.sebebini sorarsan cüsse büyük ama beygirinin motoru değil,yakıtı fazla sağlamlık sıfır bence td 110 luklar tutulmaz gir internete bi dünya motor var herkesin ayrı bir şikayeti var umarım sen memnun kalırsın sıkıntı çıkarmaz.fiyat konusunda pahalı almışsın en fazla üste 15-16 vermen gerekirdi burda 2014 modelini 86bin e aldı üç ay geçmedi onu verdı 90lık aldı neyse ümitsiz konuştum ama dediğim gibi herkesin beklentisi farklı,traktör beğenisi farklı hayırlı olsun tekrar... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
td110
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt