PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Td110
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="aytackum" data-source="post: 1003278" data-attributes="member: 61052"><p><strong>Ynt: Td110</strong></p><p></p><p>Bende 80-66 4x4 kullanicisiyim. Degistirmenin zamani geldi. Fiyat olarak uygun oldugu icin td110 almayi dusunuyorum. Delta ile bluemaster arasindaki farklara gelecek olursak delta serisinde power shutle, kompresor, arka hidrolik orta kol ve kanca tip hidrolik kollari, 3 cift hidrolik cikisi yok. Daha sade motor. Cekis olarak bu fiyata bu hpde traktor idare eder. Ayni hpde ithal traktor alsan en az 50bin tl fazla odersin. Tek farkida kademesiz vites degistirirsin. 50bin tl icinde bu konfora vermem sahsen. Parada kolay kazanilmiyor. Zaten teknolojiye ayak uydurmak cok zor. 10 sene sonra kim ole kim kala. Ben kuru tarim yapiyorum bugday ve aycicegi seklinde. Td110 bana 20 sene gider. Ariza konusunada gelecek olursak zaten yerli motor ariza yaptigi parcayi bugun soylesem 2 gun sonra elimde. Takarim bakarim isime. Bence dogru bir tercih olur. Tier 3 motor oldugu icin yakiti biraz daha temiz ve ince olani kullan biraz fark eder. Ben 80-66 ya 5 li 12 kullaniyorum 2 nin 3 unde rahat gidiyor motor. Td110a tam gelir. 35 ayakli kultuvatoru rahat cekebilir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="aytackum, post: 1003278, member: 61052"] [b]Ynt: Td110[/b] Bende 80-66 4x4 kullanicisiyim. Degistirmenin zamani geldi. Fiyat olarak uygun oldugu icin td110 almayi dusunuyorum. Delta ile bluemaster arasindaki farklara gelecek olursak delta serisinde power shutle, kompresor, arka hidrolik orta kol ve kanca tip hidrolik kollari, 3 cift hidrolik cikisi yok. Daha sade motor. Cekis olarak bu fiyata bu hpde traktor idare eder. Ayni hpde ithal traktor alsan en az 50bin tl fazla odersin. Tek farkida kademesiz vites degistirirsin. 50bin tl icinde bu konfora vermem sahsen. Parada kolay kazanilmiyor. Zaten teknolojiye ayak uydurmak cok zor. 10 sene sonra kim ole kim kala. Ben kuru tarim yapiyorum bugday ve aycicegi seklinde. Td110 bana 20 sene gider. Ariza konusunada gelecek olursak zaten yerli motor ariza yaptigi parcayi bugun soylesem 2 gun sonra elimde. Takarim bakarim isime. Bence dogru bir tercih olur. Tier 3 motor oldugu icin yakiti biraz daha temiz ve ince olani kullan biraz fark eder. Ben 80-66 ya 5 li 12 kullaniyorum 2 nin 3 unde rahat gidiyor motor. Td110a tam gelir. 35 ayakli kultuvatoru rahat cekebilir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Td110
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt