PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Ekim-Dikim Ekipmanları
Td65b tt55
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ali38" data-source="post: 1181365" data-attributes="member: 58812"><p>Saolasin kardes aynen dedigini dusundum tarlada degistim yurtsan in saft uzun geldi td ye olmadi fakat turkay buyuk sanzuman zorlamaya gelirsek sesinden bilirim hic zorlamiyo kesekleri iyi kirsin dye 2 nin 1 y le gdym 18 gazda .2 nin ucune de aliyrm traktor hic zorlamiyo.bu traktor de şöyle bi sey var kardes bilmem bilirmisin yigma makinasi var nasi anlatiyim 135 bile rahat ceker yani gecen gun arpa yerine sulamak icin yigma cekiyrm inan tek ceker de kalkmadi yerinden zor kalkti arkasindaki makinayi tutmadi mi boyle yapiyo.pullukta alpler 4 lu 12 no kullanyrm gayet yakiti da cekisi de guzel kulteyi 11 li kullanyrm ayni keza ama bnun gbi ekipmanlar da boyle sorunlar yasiyrm bugün hele şok oldum tt 55 15 litre koydum buna 32 litre yarin 1 in 4 y le denicem biraz hizli olur ama bide oyle denicem</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ali38, post: 1181365, member: 58812"] Saolasin kardes aynen dedigini dusundum tarlada degistim yurtsan in saft uzun geldi td ye olmadi fakat turkay buyuk sanzuman zorlamaya gelirsek sesinden bilirim hic zorlamiyo kesekleri iyi kirsin dye 2 nin 1 y le gdym 18 gazda .2 nin ucune de aliyrm traktor hic zorlamiyo.bu traktor de şöyle bi sey var kardes bilmem bilirmisin yigma makinasi var nasi anlatiyim 135 bile rahat ceker yani gecen gun arpa yerine sulamak icin yigma cekiyrm inan tek ceker de kalkmadi yerinden zor kalkti arkasindaki makinayi tutmadi mi boyle yapiyo.pullukta alpler 4 lu 12 no kullanyrm gayet yakiti da cekisi de guzel kulteyi 11 li kullanyrm ayni keza ama bnun gbi ekipmanlar da boyle sorunlar yasiyrm bugün hele şok oldum tt 55 15 litre koydum buna 32 litre yarin 1 in 4 y le denicem biraz hizli olur ama bide oyle denicem [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Ekim-Dikim Ekipmanları
Td65b tt55
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt