PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Ekim-Dikim Ekipmanları
Td65b tt55
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="FatihEFE" data-source="post: 1181371" data-attributes="member: 55057"><p>Kolay gelsin arkadaşım </p><p>Bir arkadaşım whatsapp dan konu linkini göndermese buraya uğradığımız yoktu artik </p><p>Rastgele konudan haberdar oldum ve bir önemli noktayı farkettim </p><p>Tabi bu durum bahsettiğiniz kadar yakıt farkı oluşturmaz ama tt55 in 2wd olduğunu yazmışsınız tdb nin ise 4wd olduğunu biliyoruz ama siz onu da çekere takmadan kullanmışsınız üstelik sürülmüş ne şekli tarlada buda size ekstra yakıt tüketimi olarak dönecektir çünkü motora itmek zorunda olduğu olu bir ağırlık eklemişsiniz 4wd traktörün on tekerleri daha büyük ve geniş olduğu için 2wd kullanımlarda muadili 2wd traktör kadar performans gösteremez çünkü karşılaşılan sürtünme kuvveti bile daha büyüktür </p><p>Yakıtı düşürmek için 750 ye takip 15 gazda da kullanabilirsiniz </p><p>Bende td65b kullanıyorum devir yükseldiğinde yakıt ciddi manada artıyor </p><p>2 3 le bayılma sorunu ise pompa ve lda ayarı ile çözülebilir sorunlar bende pompa ve sibop ayarı yaptırmadan önce vites düştüğüm rampada adı çok rahat çıkıyorum tavsiye ederim </p><p>Videolarım da ve bundan sonra yükleyeceğim videolarda farkı anlatmaya çalışacağım kanalımı takipte kalabilirsiniz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FatihEFE, post: 1181371, member: 55057"] Kolay gelsin arkadaşım Bir arkadaşım whatsapp dan konu linkini göndermese buraya uğradığımız yoktu artik Rastgele konudan haberdar oldum ve bir önemli noktayı farkettim Tabi bu durum bahsettiğiniz kadar yakıt farkı oluşturmaz ama tt55 in 2wd olduğunu yazmışsınız tdb nin ise 4wd olduğunu biliyoruz ama siz onu da çekere takmadan kullanmışsınız üstelik sürülmüş ne şekli tarlada buda size ekstra yakıt tüketimi olarak dönecektir çünkü motora itmek zorunda olduğu olu bir ağırlık eklemişsiniz 4wd traktörün on tekerleri daha büyük ve geniş olduğu için 2wd kullanımlarda muadili 2wd traktör kadar performans gösteremez çünkü karşılaşılan sürtünme kuvveti bile daha büyüktür Yakıtı düşürmek için 750 ye takip 15 gazda da kullanabilirsiniz Bende td65b kullanıyorum devir yükseldiğinde yakıt ciddi manada artıyor 2 3 le bayılma sorunu ise pompa ve lda ayarı ile çözülebilir sorunlar bende pompa ve sibop ayarı yaptırmadan önce vites düştüğüm rampada adı çok rahat çıkıyorum tavsiye ederim Videolarım da ve bundan sonra yükleyeceğim videolarda farkı anlatmaya çalışacağım kanalımı takipte kalabilirsiniz [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Ekim-Dikim Ekipmanları
Td65b tt55
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt