PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
td65d (2007 model) ve mf265s ikisinden birini almayı düşünüyom arasındaki fark
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="EROL AKGÜN" data-source="post: 768363" data-attributes="member: 49570"><p><strong>Ynt: td65d (2007 model) ve mf265s ikisinden birini almayı düşünüyom arasındaki fark</strong></p><p></p><p>arkadaşım önce hayırlı olsun . kendi gözlemlerimi anlatayım . yıllarca fıat kullandım ( 1971 / 1996 )arası . sonra değiştirmeye kara verdik 80_66 alıyorduk fakat traktör bulamadık o anda 80_66 ların çoğunun gap bölgesine gönderildiğini ve bankadan plasman çıktığı için banka sıkıştırmaya başladı . plasmanı iptal edeceklaerini söylediler . 1996 yılında buğday ekim zamanı( ekim 15 )cıvarı , fiyatınıda veriyorum( 1075000) bir milyar yetmişbeş milyondu . o anda elimizdeki traktörüde satmıştık .toğum da ekimi olduğu için (zamanıda geçiyordu ) ekim ayının sonunda babam benim tüm itirazlarıma rağmen bekleyemedi 265 s almak zorunda kalı . 10 yıl kullandık vites buçukları hariç randıman olarak hiç beğenmedik sürekli pati ( arka hafif olduğundan ya askıda kalır yada çamurda batar) yakıt konuısunda size tüm samimiyetimle söylüyeyim korkunç yakıyor .motor en az sıkıştımada yağ eksiltir ( ben 1970 yılında beri fıat kullanırım hiç yağ ilave etmedim) . size yakıt konusunda bir örnek vereceğim 265 ,s aldığım kurakta temmuzda yağmur düşmüştü nadas yapayım dedim . ( 150 dekar ) dekar ölçüsü 1000 metre dir . bir depo ile ( tahmini 80 litre ) 20 dekar yeri hiç bitiremedim ve ondan sonra kurak nadası hiç yapmadım taki newholland alana kadar çünkü her akşam 1 litre yağ ve her tarlada felaket bir yakıt sarfiyatı . fergusoncu tüm arkadaşlarıma sorduğunda normal olduğunu söylediler fakat niye dahaönceki muhabbetlerde bu kadar yaktığını söylemediniz dediğimde gülerek kise motorunun çok yaktığını söylemez dediler .aynı tarlalarda td 65 d daha az mazotla sürüm yaparak bitirdi . birde yılma aşağı hiç araba taşımaz fıat 411 in bile rampadan indirdiği yükü 398 bile indirmiyor ferguson yılmada tavşan gibi gider hiç araba taşımaz . ferguson tahmini aynı güçlerde % 30 fazla yakar . belki uzun oldu ama bilmeniz gerekir diye uzun yazdım .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="EROL AKGÜN, post: 768363, member: 49570"] [b]Ynt: td65d (2007 model) ve mf265s ikisinden birini almayı düşünüyom arasındaki fark[/b] arkadaşım önce hayırlı olsun . kendi gözlemlerimi anlatayım . yıllarca fıat kullandım ( 1971 / 1996 )arası . sonra değiştirmeye kara verdik 80_66 alıyorduk fakat traktör bulamadık o anda 80_66 ların çoğunun gap bölgesine gönderildiğini ve bankadan plasman çıktığı için banka sıkıştırmaya başladı . plasmanı iptal edeceklaerini söylediler . 1996 yılında buğday ekim zamanı( ekim 15 )cıvarı , fiyatınıda veriyorum( 1075000) bir milyar yetmişbeş milyondu . o anda elimizdeki traktörüde satmıştık .toğum da ekimi olduğu için (zamanıda geçiyordu ) ekim ayının sonunda babam benim tüm itirazlarıma rağmen bekleyemedi 265 s almak zorunda kalı . 10 yıl kullandık vites buçukları hariç randıman olarak hiç beğenmedik sürekli pati ( arka hafif olduğundan ya askıda kalır yada çamurda batar) yakıt konuısunda size tüm samimiyetimle söylüyeyim korkunç yakıyor .motor en az sıkıştımada yağ eksiltir ( ben 1970 yılında beri fıat kullanırım hiç yağ ilave etmedim) . size yakıt konusunda bir örnek vereceğim 265 ,s aldığım kurakta temmuzda yağmur düşmüştü nadas yapayım dedim . ( 150 dekar ) dekar ölçüsü 1000 metre dir . bir depo ile ( tahmini 80 litre ) 20 dekar yeri hiç bitiremedim ve ondan sonra kurak nadası hiç yapmadım taki newholland alana kadar çünkü her akşam 1 litre yağ ve her tarlada felaket bir yakıt sarfiyatı . fergusoncu tüm arkadaşlarıma sorduğunda normal olduğunu söylediler fakat niye dahaönceki muhabbetlerde bu kadar yaktığını söylemediniz dediğimde gülerek kise motorunun çok yaktığını söylemez dediler .aynı tarlalarda td 65 d daha az mazotla sürüm yaparak bitirdi . birde yılma aşağı hiç araba taşımaz fıat 411 in bile rampadan indirdiği yükü 398 bile indirmiyor ferguson yılmada tavşan gibi gider hiç araba taşımaz . ferguson tahmini aynı güçlerde % 30 fazla yakar . belki uzun oldu ama bilmeniz gerekir diye uzun yazdım . [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
td65d (2007 model) ve mf265s ikisinden birini almayı düşünüyom arasındaki fark
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt