PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
td65d fiyatı bakarmısınız lütfen
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="savaser" data-source="post: 400774" data-attributes="member: 18115"><p><strong>Ynt: td65d fiyatÃÂÃÂÃÂñ bakarmÃÂÃÂÃÂñsÃÂÃ</strong></p><p></p><p>@mustafagursacli motor omurlerinin bir olmadigini nerden bilion belki nimet 5000 saat daha uzun omurludur ne alaka nimeti 30 sene kullandin mi ve ya tdd yi 30 sene kullandin mi?nerden biliyon ayni olmadigini? Bende 2006 td65 var yolda omrumu yiyor hem de mazotu iciyor nimet kullandim hem zamandan hem yakittan tasarruf sagladim. zaten en fazla 8 9 sene kullanacagin motorun motor omru dayanmaz mi? Hatta mantiken yolda kullanimlarda nimet daha uzun omurludur cunku td65 de 25 gazda gidiyorsan nimette 18 gazla gidersin ayni hizi elde edersin ama bu arada yakittan ve motor omrunden tasarruf edersin ama allah icin 5.5 senedir td65 kullaniyorum daha bir sorun cikarmadi servis yuzu gormedim (bakimlar haric) sadece dun lift-o-matic kablosu koptu onu degistirdim. ayni sekilde arkadasimin 2006 nimetinde de problem olmadi .bakimlari yaptigimiz icin problem olmuyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="savaser, post: 400774, member: 18115"] [b]Ynt: td65d fiyatÃÂÃÂÃÂñ bakarmÃÂÃÂÃÂñsÃÂÃ[/b] @mustafagursacli motor omurlerinin bir olmadigini nerden bilion belki nimet 5000 saat daha uzun omurludur ne alaka nimeti 30 sene kullandin mi ve ya tdd yi 30 sene kullandin mi?nerden biliyon ayni olmadigini? Bende 2006 td65 var yolda omrumu yiyor hem de mazotu iciyor nimet kullandim hem zamandan hem yakittan tasarruf sagladim. zaten en fazla 8 9 sene kullanacagin motorun motor omru dayanmaz mi? Hatta mantiken yolda kullanimlarda nimet daha uzun omurludur cunku td65 de 25 gazda gidiyorsan nimette 18 gazla gidersin ayni hizi elde edersin ama bu arada yakittan ve motor omrunden tasarruf edersin ama allah icin 5.5 senedir td65 kullaniyorum daha bir sorun cikarmadi servis yuzu gormedim (bakimlar haric) sadece dun lift-o-matic kablosu koptu onu degistirdim. ayni sekilde arkadasimin 2006 nimetinde de problem olmadi .bakimlari yaptigimiz icin problem olmuyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
td65d fiyatı bakarmısınız lütfen
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt