PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TD65D Hakında......
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 755127" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: TD65D Hakında......</strong></p><p></p><p></p><p>ben 65le ilgili yorum yapmadan şunu diyecegim madem çift çeker düşünüyorsunuz ozaman evde 1tanede tek çeker 50-60 beygirlik bir traktörünüz olsun enazından ara işlerde hafif işlerde çok faydası oluyor yakıt zaman vebuna benzer konularda</p><p>çift çeker 65 konusuna gelirsek bence güzel makina orta seviyede yani ne az ne çok diyebilecegimiz arazi miktarları için ideal fakat planlarınızda büyümek araziyi çogaltmak hatta ticari bazi işler yapmak varsa 75ligini öneririm sadece kendi tarlalarımız için kullanacagız derseniz ozaman 65de yeter</p><p>pulluk konusunda ben çift çeker 65ime 4-12 aydın pulluk takıyorum </p><p>toprak yumşaklıgına göre </p><p>aşagıya yazdıgım vites seçeneklerini 4-12 aydın pullukla sürüyorum</p><p></p><p>en zor şartta en derin sürümde 2nin 2si ile sürüyorum</p><p>biraz kolaysa şartlar en derin sürümü 2nin 3üyle yapıyorum</p><p>toprak yapısı normalse ve fazla derin sürmeyeceksem 3ün1iyle sürüyorum</p><p>toprak şartları çok güzelse ve de ben derin degilde yuka sürüm yapacaksam 2nin 4ü ile sürüyorum</p><p>henüz 5li pulluk denemedim ama zaten çok uzun olacagı için traktör çekse bile hem verimli sürüm olmaz hemde tarla kenarları köşeleri fala n sürülemez pulluk uzunlugu sıkıntısından dolayı</p><p>buyüzden 4-12 no veya 4-14 no tavsiye ederim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 755127, member: 33118"] [b]Ynt: TD65D Hakında......[/b] ben 65le ilgili yorum yapmadan şunu diyecegim madem çift çeker düşünüyorsunuz ozaman evde 1tanede tek çeker 50-60 beygirlik bir traktörünüz olsun enazından ara işlerde hafif işlerde çok faydası oluyor yakıt zaman vebuna benzer konularda çift çeker 65 konusuna gelirsek bence güzel makina orta seviyede yani ne az ne çok diyebilecegimiz arazi miktarları için ideal fakat planlarınızda büyümek araziyi çogaltmak hatta ticari bazi işler yapmak varsa 75ligini öneririm sadece kendi tarlalarımız için kullanacagız derseniz ozaman 65de yeter pulluk konusunda ben çift çeker 65ime 4-12 aydın pulluk takıyorum toprak yumşaklıgına göre aşagıya yazdıgım vites seçeneklerini 4-12 aydın pullukla sürüyorum en zor şartta en derin sürümde 2nin 2si ile sürüyorum biraz kolaysa şartlar en derin sürümü 2nin 3üyle yapıyorum toprak yapısı normalse ve fazla derin sürmeyeceksem 3ün1iyle sürüyorum toprak şartları çok güzelse ve de ben derin degilde yuka sürüm yapacaksam 2nin 4ü ile sürüyorum henüz 5li pulluk denemedim ama zaten çok uzun olacagı için traktör çekse bile hem verimli sürüm olmaz hemde tarla kenarları köşeleri fala n sürülemez pulluk uzunlugu sıkıntısından dolayı buyüzden 4-12 no veya 4-14 no tavsiye ederim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TD65D Hakında......
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt