PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TD65D ile ERKUNT NİMET 70T kıyaslar mısınız?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 335386" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: TD65D ile ERKUNT NİMET 70T kıyaslar mısınız?</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>[size=14pt]<strong>senin bu ilanlar bişey ifade etmiyor her ilanda yazılan fiyata satılıyor mu traktörler??? özellikle 77bin yazan çifçiye cok güldüm.. daha 1 ay önce 70bin e sıfırını pazarlık ettiler denizli de.. Sitede 70bin ve altına alan cok oldu td95 i.. bu traktörün şuan liste fiyatı 88bin diye geciyor dikkatini çekerim... 2003 model td95 i 50bin e alacak kimse var mı koskoca sitede bi sor bakalım adamlar kafasına göre fiyat yazmış..2003-2004 modelleri hiç tutulmaz newholland ın.. Gerçek piyasa değerlerini sende bende çok iyi biliyoruz.. kaldıki aynı modeldeki td85 td95 ten ikinci elde daha cok para ediyor..</strong></p><p> <strong>sen 88bin e al td95 i bakalım 5 sene bin taş çatlasın 50bin e satamassın bile 38bin fiyatı düşmüş olur.. zaten bir ay öncesine kadar 70bin e satılan traktörün ikinci eline 77bin yazmışlar sende bunu örnekmi gösteriyosun bana..</strong></p><p> <strong></strong>[/size]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 335386, member: 2401"] [b]Ynt: TD65D ile ERKUNT NİMET 70T kıyaslar mısınız?[/b] [size=14pt][b]senin bu ilanlar bişey ifade etmiyor her ilanda yazılan fiyata satılıyor mu traktörler??? özellikle 77bin yazan çifçiye cok güldüm.. daha 1 ay önce 70bin e sıfırını pazarlık ettiler denizli de.. Sitede 70bin ve altına alan cok oldu td95 i.. bu traktörün şuan liste fiyatı 88bin diye geciyor dikkatini çekerim... 2003 model td95 i 50bin e alacak kimse var mı koskoca sitede bi sor bakalım adamlar kafasına göre fiyat yazmış..2003-2004 modelleri hiç tutulmaz newholland ın.. Gerçek piyasa değerlerini sende bende çok iyi biliyoruz.. kaldıki aynı modeldeki td85 td95 ten ikinci elde daha cok para ediyor.. sen 88bin e al td95 i bakalım 5 sene bin taş çatlasın 50bin e satamassın bile 38bin fiyatı düşmüş olur.. zaten bir ay öncesine kadar 70bin e satılan traktörün ikinci eline 77bin yazmışlar sende bunu örnekmi gösteriyosun bana.. [/b][/size] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TD65D ile ERKUNT NİMET 70T kıyaslar mısınız?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt