PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
td65s her yerde. arşivden.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ford39" data-source="post: 482945" data-attributes="member: 22781"><p><strong>Ynt: td65s her yerde. arşivden.</strong></p><p></p><p>allah rahmet eylesin.bizde de 3 haiki kangal varmış 2 erkek 1 kancık erkekler normal kangal boyundaymış kancık onların 1,5 katı uzun ve onlardan çok daha iriymiş.dedem bunları yavruyken salmış karşıda da 5 köpek onlar biraz daha büükmüş.bunlar o zaman küçük olduğundan öldürmemişer ama 5 ini haklamışlar .nerde köpek görsleler öldürüyolarmış sahibinin ayağının dibinde bile öldürüyolarmış ama sahibine dokunmuyolarmış.dev kancığı avcılar vurmuş.avcıların kopaylarının hepsini öldürmüş.avcılarda saçma doldurmuşlar olaydan iki gün sonra amcam köpeği bulmuş.tedeavi ettirmişler saçmalar ayıklanmış ama 1 hafta sonra ölmüş.birini bilmiyorum biri de benimkinin babası yaşlıydı kendi öldü o.ninem e diyom sana koca köpek alcam aman almayın illahlah ettirdi beni onlar pis meretler diye söyleniyo.kiminle konuşmasak hep köpeklerden(3-4 komşu)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ford39, post: 482945, member: 22781"] [b]Ynt: td65s her yerde. arşivden.[/b] allah rahmet eylesin.bizde de 3 haiki kangal varmış 2 erkek 1 kancık erkekler normal kangal boyundaymış kancık onların 1,5 katı uzun ve onlardan çok daha iriymiş.dedem bunları yavruyken salmış karşıda da 5 köpek onlar biraz daha büükmüş.bunlar o zaman küçük olduğundan öldürmemişer ama 5 ini haklamışlar .nerde köpek görsleler öldürüyolarmış sahibinin ayağının dibinde bile öldürüyolarmış ama sahibine dokunmuyolarmış.dev kancığı avcılar vurmuş.avcıların kopaylarının hepsini öldürmüş.avcılarda saçma doldurmuşlar olaydan iki gün sonra amcam köpeği bulmuş.tedeavi ettirmişler saçmalar ayıklanmış ama 1 hafta sonra ölmüş.birini bilmiyorum biri de benimkinin babası yaşlıydı kendi öldü o.ninem e diyom sana koca köpek alcam aman almayın illahlah ettirdi beni onlar pis meretler diye söyleniyo.kiminle konuşmasak hep köpeklerden(3-4 komşu) [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
td65s her yerde. arşivden.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt