PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Td75 verip td90 almak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Hazar Aydın" data-source="post: 1342762" data-attributes="member: 82702"><p>Abi merhaba ben 2015 model td75 bluemaster vardı. Sıfır almıştım. O zamanda td 90 'la arasındaki fiyat farkı 6000 tl gibiydi. Ikinci elde nasıldır bilmiyorum. Ama şunu da söylüyüm abi. Td 90 la 75 arasında hiçbir fark yok. Hidroliğinden tut şanzımanına motoruna kadar aynı. Sadece pompa elemanları ve lastik ebat farkı var. Başka hiç bir fark yok. Birebir aynılar. Bence hiç değiştirme td75 in eksantrik milini değiştir. O zaman tadına bak. Td90 a tur bindirmezse namerdim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hazar Aydın, post: 1342762, member: 82702"] Abi merhaba ben 2015 model td75 bluemaster vardı. Sıfır almıştım. O zamanda td 90 'la arasındaki fiyat farkı 6000 tl gibiydi. Ikinci elde nasıldır bilmiyorum. Ama şunu da söylüyüm abi. Td 90 la 75 arasında hiçbir fark yok. Hidroliğinden tut şanzımanına motoruna kadar aynı. Sadece pompa elemanları ve lastik ebat farkı var. Başka hiç bir fark yok. Birebir aynılar. Bence hiç değiştirme td75 in eksantrik milini değiştir. O zaman tadına bak. Td90 a tur bindirmezse namerdim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Td75 verip td90 almak
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt