PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TD75B'DE 'PTO' SORUNU???
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kubilay07" data-source="post: 860160" data-attributes="member: 44293"><p><strong>Ynt: TD75B Ve Bitmeyen Dertleri(Bağcıkcı)...</strong></p><p></p><p>Selamlar Arkadaşlar Foruma Uğramayalı Oluyor Epey Zaman İş-Güç Kusura Bakmayın Hatırlarsanız Geçenlerde '10 Liralık Halat Bağcığı bahçede Alt Etti' İsmiyle Bir Konu Açmıştım Görmemiş Olanlar İçin bknz. <a href="http://www.trakkulup.net/muhabbet-teknik-bilgiler-190/10-liralik-halat-bagcigi-bahcede-alt-etti!!!/msg900203/#msg900203" target="_blank">http://www.trakkulup.net/muhabbet-teknik-bilgiler-190/10-liralik-halat-bagcigi-bahcede-alt-etti!!!/msg900203/#msg900203</a></p><p></p><p>Konuda Başımdan Geçenleri ve Sorunun Neden Ortaya Çıktığını Anlatmıştım Fakat Aynı Sorun 2 Gün Önce Tekrar Başıma Geldi Akabinde Servis Gelip Halatı Değiştirdi Fakat Bu Sefer 'PTO Frenleme Tertibatı' İşlevini Yerine Getirmez Oldu Yani Traktörü Aldığımda Açtığım Bu Konuya Geri Dönmüş Oldum Bu Sorun Ortaya Çıkınca Israrım Üzerine Servis Bölge Sorumlusu Arandı Ve Traktör Apar Topar Tarladan Servise Çekildi Çalıştırduılar Stop Ettiler Baktılar İncelediler Bi Kaç Servis Ve Bayii Arandı Ben Serviste beklemekten iyice Sıkılmış Ve Bunalmış Olarak Ne Olduğunu Sordum Servis Elemanı Yetkilinin gelip Anlatacağını Söyledi Biraz bekledim ve Servis Yetkilisi Geldi Açıklama Aynen Şu Şekilde ;</p><p>'Ekim 2013 Ve Sonrası Üretim Olan 'Servo PTO' Özellikli Tüm TDB ' lerin PTO Frenleme Tertibatları Arızalı Bununla İlgili Düzeltmeler ve Onarım Kitleri 30 Hazirandan İtibaren Servislerde Olacak'</p><p></p><p>Böyle Bir Durumla Karşı Karşıya Kaldım Arkadaşlar Anladığım Kadarıyla Traktörü Ayırıp Onarım Yapacaklar Bende Bunun Olmasını İstemiyorum Bayiye Eğer Traktör Yarılacaksa Kabul Etmediğimi Değişim Yapmasını Söyledim Yanaşmadı Bununla İlgili Ne Yapılabilir??</p><p></p><p>Bölgedeki TDB Sahipleriyle Görüştüm Toplam 5 Traktör Sahibinin 3 ' ü Bu Durumdan Muzdarip...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kubilay07, post: 860160, member: 44293"] [b]Ynt: TD75B Ve Bitmeyen Dertleri(Bağcıkcı)...[/b] Selamlar Arkadaşlar Foruma Uğramayalı Oluyor Epey Zaman İş-Güç Kusura Bakmayın Hatırlarsanız Geçenlerde '10 Liralık Halat Bağcığı bahçede Alt Etti' İsmiyle Bir Konu Açmıştım Görmemiş Olanlar İçin bknz. [url=http://www.trakkulup.net/muhabbet-teknik-bilgiler-190/10-liralik-halat-bagcigi-bahcede-alt-etti!!!/msg900203/#msg900203]http://www.trakkulup.net/muhabbet-teknik-bilgiler-190/10-liralik-halat-bagcigi-bahcede-alt-etti!!!/msg900203/#msg900203[/url] Konuda Başımdan Geçenleri ve Sorunun Neden Ortaya Çıktığını Anlatmıştım Fakat Aynı Sorun 2 Gün Önce Tekrar Başıma Geldi Akabinde Servis Gelip Halatı Değiştirdi Fakat Bu Sefer 'PTO Frenleme Tertibatı' İşlevini Yerine Getirmez Oldu Yani Traktörü Aldığımda Açtığım Bu Konuya Geri Dönmüş Oldum Bu Sorun Ortaya Çıkınca Israrım Üzerine Servis Bölge Sorumlusu Arandı Ve Traktör Apar Topar Tarladan Servise Çekildi Çalıştırduılar Stop Ettiler Baktılar İncelediler Bi Kaç Servis Ve Bayii Arandı Ben Serviste beklemekten iyice Sıkılmış Ve Bunalmış Olarak Ne Olduğunu Sordum Servis Elemanı Yetkilinin gelip Anlatacağını Söyledi Biraz bekledim ve Servis Yetkilisi Geldi Açıklama Aynen Şu Şekilde ; 'Ekim 2013 Ve Sonrası Üretim Olan 'Servo PTO' Özellikli Tüm TDB ' lerin PTO Frenleme Tertibatları Arızalı Bununla İlgili Düzeltmeler ve Onarım Kitleri 30 Hazirandan İtibaren Servislerde Olacak' Böyle Bir Durumla Karşı Karşıya Kaldım Arkadaşlar Anladığım Kadarıyla Traktörü Ayırıp Onarım Yapacaklar Bende Bunun Olmasını İstemiyorum Bayiye Eğer Traktör Yarılacaksa Kabul Etmediğimi Değişim Yapmasını Söyledim Yanaşmadı Bununla İlgili Ne Yapılabilir?? Bölgedeki TDB Sahipleriyle Görüştüm Toplam 5 Traktör Sahibinin 3 ' ü Bu Durumdan Muzdarip... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TD75B'DE 'PTO' SORUNU???
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt