PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TD85D ye intercoler taktırmak istiyorum !!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="marmara591" data-source="post: 415345" data-attributes="member: 30904"><p><strong>Ynt: TD85D ye intercoler taktırmak istiyorum !!!</strong></p><p></p><p>sevgili güzel kardeşim kardeşlerim , tecrübelerime dayanayarak ve yaşamış olarak yazıyorum bunları ; SİZ SİZ OLUN TRAKTÖR OLSUN ARABA OLSUN BİR ŞEYİN FABRİKA ÇIKIŞINI BOZMAYIN. intercooler olayına gelince senin traktörünün turbosu ile şimdi çıkan intercooler lu traktörlerin turbo emiş oranlı farklı ve pompaları neden turbonun emdiği hava birde intercooler radyodöründen geçecek öyle gidecek motora bunun için şu an kullanılan turbolar farklı ayrıyetten radyötör fanında yetersiz kalacak daha çok hava lazım petek 1 ken 2 yada 2 ken 3 olacak klima da varsa. vede enjektörleride farklı SAKIN AMA SAKIN traktörünüze sonradan intercooler taktırma orijinalini bozma iyi olsun derken başka sorunlarla karşılaşırsın hiç gerek yok.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="marmara591, post: 415345, member: 30904"] [b]Ynt: TD85D ye intercoler taktırmak istiyorum !!![/b] sevgili güzel kardeşim kardeşlerim , tecrübelerime dayanayarak ve yaşamış olarak yazıyorum bunları ; SİZ SİZ OLUN TRAKTÖR OLSUN ARABA OLSUN BİR ŞEYİN FABRİKA ÇIKIŞINI BOZMAYIN. intercooler olayına gelince senin traktörünün turbosu ile şimdi çıkan intercooler lu traktörlerin turbo emiş oranlı farklı ve pompaları neden turbonun emdiği hava birde intercooler radyodöründen geçecek öyle gidecek motora bunun için şu an kullanılan turbolar farklı ayrıyetten radyötör fanında yetersiz kalacak daha çok hava lazım petek 1 ken 2 yada 2 ken 3 olacak klima da varsa. vede enjektörleride farklı SAKIN AMA SAKIN traktörünüze sonradan intercooler taktırma orijinalini bozma iyi olsun derken başka sorunlarla karşılaşırsın hiç gerek yok. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TD85D ye intercoler taktırmak istiyorum !!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt