PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TDD DELTA FİYATLAR VE TEKNİK ÖZELLİK
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ufukk" data-source="post: 819064" data-attributes="member: 1424"><p><strong>Ynt: TDD DELTA FİYATLAR VE TEKNİK ÖZELLİK</strong></p><p></p><p>NH ın fiyatları her zaman diğer yerli markalardan yüksekti. Bunu aşağı çekecek bir alternatif oluşturmaya çalışmışlar.</p><p>Özellik azaltarak , konfordan taviz verdirerek aynı bg gücündeki traktöre daha uygun fiyata sahip olma imkanı tanımışlar.</p><p>Şahsen kendi adıma yerli markalarda elektronik parçalar ve teferruatlar olup arıza riski olacağına , manuel sistemlerin olmasını tercih ederim.</p><p>Erkunt benzer işi kaç senedir yapıyordu , Tümosanda , Hattat ta yapıyordu , nh ise kısmen yapıyordu tds serisi , tt serisi gibi şimdi daha yüksek beygir gücündeki modellerdede yapmışlar , diğer rakiplerinin yaptığını yapmışlar.</p><p>Aynı beygir gücünü özellikle ve konfor azaltarak daha uygun fiyata sunma , ben şahsen doğru bir uygulama olduğunu düşünüyorum.</p><p>NH ' ın ve diğer markaların fiyatlarının yüksek olması ayrı bir tartışma konusu , bununla ilgili zaten yerli markaları hep eleştiriyorum , diğe rmesajlarıma bakabilirsiniz.</p><p>Ara işler için 75 veya 85 bg gücünde 4x4 , kabinli bir makina düşünebilirim ileriye doğru , bu nednele NH a sıcak bakıyorum Delta serisine.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ufukk, post: 819064, member: 1424"] [b]Ynt: TDD DELTA FİYATLAR VE TEKNİK ÖZELLİK[/b] NH ın fiyatları her zaman diğer yerli markalardan yüksekti. Bunu aşağı çekecek bir alternatif oluşturmaya çalışmışlar. Özellik azaltarak , konfordan taviz verdirerek aynı bg gücündeki traktöre daha uygun fiyata sahip olma imkanı tanımışlar. Şahsen kendi adıma yerli markalarda elektronik parçalar ve teferruatlar olup arıza riski olacağına , manuel sistemlerin olmasını tercih ederim. Erkunt benzer işi kaç senedir yapıyordu , Tümosanda , Hattat ta yapıyordu , nh ise kısmen yapıyordu tds serisi , tt serisi gibi şimdi daha yüksek beygir gücündeki modellerdede yapmışlar , diğer rakiplerinin yaptığını yapmışlar. Aynı beygir gücünü özellikle ve konfor azaltarak daha uygun fiyata sunma , ben şahsen doğru bir uygulama olduğunu düşünüyorum. NH ' ın ve diğer markaların fiyatlarının yüksek olması ayrı bir tartışma konusu , bununla ilgili zaten yerli markaları hep eleştiriyorum , diğe rmesajlarıma bakabilirsiniz. Ara işler için 75 veya 85 bg gücünde 4x4 , kabinli bir makina düşünebilirim ileriye doğru , bu nednele NH a sıcak bakıyorum Delta serisine. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TDD DELTA FİYATLAR VE TEKNİK ÖZELLİK
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt